in

A Night at the Concert: de eerste stappen als concertfotograaf bij Queen+Adam Lambert… én de Sony A9 als concertcamera6 januari 2018, 15:00

Hoe voelt het om als amateurfotograaf vlak voor het podium te staan tijdens een concert, zeker wanneer het een concert van je idolen betreft? Blogger Erik Keulers mocht het ervaren, met de Sony A9 in zijn hand!

Queen fotograferen met de Sony A9

In november kreeg blogger Erik Keulers een unieke kans. Hij mocht tijdens het eerste kwartier van het concert als fotograaf aan de slag tijdens het concert van Queen+Adam Lambert in de Ziggo Dome. Het was zijn eerste ervaring als concertfotograaf.

iso 125, 200 mm, Sony A9 met 70-200GM (foto: Erik Keulers)

Bovendien kon hij tijdens dit concert gebruikmaken van de Sony A9 en de bijbehorende 70-200GM lens. Het leverde zoveel indrukken én ervaringen op, dat het genoeg stof was voor een duoblog!

Lees hier meer over de persoonlijke indrukken van Erik voor, tijdens en na het concert.

Lees hier of de Sony A9 ook tijdens een concert zo indrukwekkend is als op papier.


iso 400, 70 mm, Sony A9 met 70-200GM (foto: Erik Keulers)

avatar lazyload

Mijn naam is Erik Keulers. Sinds 2005 ben ik mij meer en meer gaan verdiepen in de fotografie. In 2008 stond ik aan de basis van de oprichting van Fotogroep Gotcha. In de modelfotografie intrigeert me vooral de interactie en communicatie die nodig is om dé foto te maken. Naast modelfotografie hou ik me met portret-, reis-, wildlife-, natuur en straatfotografie. Het vastleggen van pure beelden spreekt mij steeds meer aan. Daarom zie ik mijn interesse steeds meer verschuiven naar portretfotografie en documentaire fotografie. Ik vind het leuk onbekende gebieden van de fotografie te ontdekken en te experimenteren. Ik werk met de A7-series van Sony. Op ErikKeulersPhotography en Facebook ben ik actief als @ErikKeulersPhotography.

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Maak de mooiste winterlandschappen dankzij deze tips!

Actief het histogram gebruiken | Lightroom Quick Tip