in

Ben jij al lid van ‘De Fotografen Marktplaats’?5 december 2019, 10:05

Op zoek naar een nieuwe camera of wil je er een verkopen? Word dan nu lid van ‘De Fotografen Marktplaats’! In deze groep op Facebook kun je je apparatuur kopen, verkopen en advies krijgen voor en door fotografen. De groep staat nu open voor nieuwe leden.

Natuurlijk hebben we de groep ‘Fotografen voor Elkaar’ op Facebook en we merken dat er veel mooie foto’s in geplaatst worden, maar er is ook duidelijk de wens om camera-apparatuur aan elkaar te verkopen of te kopen. Het is immers vertrouwder om je apparatuur als fotografen onder elkaar te kopen en te verkopen, dan zomaar ergens anders.

Nieuwe groep ‘De Fotografen Marktplaats’


Vandaar dat we de nieuwe groep De Fotografen Marktplaats zijn gestart, waar iedereen naar hartenlust kan kopen/verkopen, maar ook terecht kan voor een technische vraag. Zo blijft de groep ‘Fotografen voor Elkaar’ voor het delen van foto’s, en kun je voor het kopen, verkopen terecht bij De Fotografen Marktplaats’.De groep staat momenteel open voor nieuwe leden. Heb je interesse? Dan is dit het moment om lid te worden.

Test de Sony A6600

Ook leuk: we zoeken een fotograaf om de Sony A6600 te reviewen voor Zoom.nl. Word lid van de groep en plaats een reactie onder het betreffende topic om mee te doen en wie weet mag jij een week aan de slag met deze gloednieuwe APS-C camera van Sony!

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Expertuitdaging: Warmte

Sprankelende ogen fotograferen