in

Canon RF 24-105mm F2.8L IS USM Z

De nieuwe RF 24-105mm F2.8L IS USM Z is volgens fabrikant Canon een baanbrekende toevoeging aan het assortiment, speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de groeiende vraag naar ‘hybride’ apparatuur voor zowel fotograferen als filmen.

Dit fullframe-objectief koppelt het zoombereik van de RF 24-105mm F4L IS USM aan de hoge lichtsterkte van de RF 24-70mm F2.8L IS USM. Met vijfenhalve stop winst van de optische beeldstabilisatie, oplopend tot acht stops in combinatie met beeldstabilisatie in de camerabody, wordt optimale stabiliteit bij opnamen uit de hand gegarandeerd. 

Voor een nog grotere veelzijdigheid kunnen filmmakers de functionaliteit van deze lens uitbreiden met de nieuwe powerzoomadapters. Filmmakers zullen ook blij zijn dat extra aandacht is besteed aan de onderdrukking van ‘focus breathing’. De adapters maken ook langere opnamesessies mogelijk en geven volledige controle over het in- en uitzoomen. Het gewicht bedraagt 1430 gram en de filtermaat 82 mm. Het diafragma telt elf lamellen voor een vloeiende onscherpte, en de kortste instelafstand is 45 centimeter. De RF 24-105mm F2.8L IS USM Z wordt in december leverbaar voor een adviesprijs van € 3.659,99.

www.canon.nl


Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Plug-ins voor publiceren in Lightroom Classic

Werken met de flitser los van de camera!