in

Dit is de winnaar van de Panasonic fotowedstrijd ‘Dierenfotografie’!


17 augustus 2020, 09:30

De winnaar van de Panasonic fotowedstrijd ‘Dieren’ is bekend! Ruim 1.300 inzendingen zijn er ingestuurd op Zoom.nl. Benieuwd welke foto er heeft gewonnen? Lees dan snel verder!

#brandedcontent – Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Panasonic.

Zoom.nl gaat samen met Panasonic op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. Je krijgt acht keer de kans om via een fotowedstrijd jouw mooiste foto’s in te sturen, telkens in een ander thema. Elke wedstrijd kiezen we een winnaar die een prachtige camera van Panasonic wint. De tweede winnaar van de Panasonic fotowedstrijd is bekend en wint de Panasonic Lumix DC-FZ82. Aan het eind van het jaar gaat één van deze acht winnaars naar huis met de hoofdprijs: een topmodel camera van Panasonic.

En de winnaar is…

Uit meer dan 1.300 inzendingen heeft de redactie van Zoom.nl in samenwerking met Panasonic de tweede winnaar gekozen, dit keer met de mooiste dierenfoto. Gefeliciteerd Sanne, jouw foto is tot winnaar verkozen van deze wedstrijd! Wat een bijzondere foto is dit door de imposante kop van de wolfshond. De zachte bokeh met paarse gloed zorgt ervoor dat de hond goed naar voren komt in de foto. De weerspiegeling in het water zorgt voor net dat beetje extra. Erg mooi gedaan, Sanne!

Meedoen

Ook meedoen aan de volgende Panasonic fotowedstrijd? Voor de volgende fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto’s met het thema ‘Portretfotografie’. Binnenkort zal deze fotowedstrijd live gaan. Houd dus de pagina zoom.nl/fotowedstrijden goed in de gaten.

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Deze apparatuur moet je hebben voor astrofotografie

Tips voor filmen met je fotocamera