in

Dit is de winnaar van de Panasonic fotowedstrijd ‘macrofotografie’!


22 juni 2020, 10:12

De eerste winnaar van de Panasonic fotowedstrijd is bekend! Uit meer dan 1.000 inzendingen heeft de redactie van Zoom.nl in samenwerking met Panasonic de winnaar gekozen. Ben jij benieuwd welke foto dit is geworden? Lees dan snel verder.

#brandedcontent – Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Panasonic.

Zoom.nl gaat samen met Panasonic op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. Je krijgt acht keer de kans om via een fotowedstrijd jouw mooiste foto’s in te sturen, telkens in een ander thema. Elke wedstrijd kiezen we een winnaar die een prachtige camera van Panasonic wint. De eeste winnaar van de Panasonic fotowedstrijd is bekend en wint de Panasonic Lumix DC-FZ82. Aan het eind van het jaar gaat één van deze acht winnaars naar huis met de hoofdprijs: een topmodel camera van Panasonic.

En de winnaar is…

Uit meer dan 1.000 inzendingen heeft de redactie van Zoom.nl in samenwerking met Panasonic de eerste winnaar gekozen. Gefeliciteerd Tom Kruissink, uit alle inzendingen is jouw foto verkozen tot de winnaar! De vlinder springt prachtig uit deze foto door de zachte bokeh en de sprankelende lichtinval. De warmen kleuren komen mooi bij elkaar in deze foto en de dauw in het spinnenweb heeft de foto net dat beetje extra. Een zeer geslaagde foto dus!

Meedoen

Ook meedoen aan de volgende Panasonic fotowedstrijd? Voor de volgende fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto’s met het thema ‘dierenfotografie’. Binnenkort zal deze fotowedstrijd live gaan. Houd dus de pagina zoom.nl/fotowedstrijden goed in de gaten.

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

7 tips voor het fotograferen van de (bloed)maan

Het geheugenkaartje: waar moet ik op letten?