in

Dit is de winnaar van de Panasonic fotowedstrijd ‘natuur’!23 september 2019, 08:45

Dit jaar gaat Zoom.nl samen met Panasonic op zoek naar de mooiste foto’s van het jaar. Afgelopen maand konden jullie meedoen met de fotowedstrijd met het thema ‘Natuur’. Uit bijna 2000 inzendingen hebben wij een winnaar gekozen, wat nog geen eenvoudige opgave was. Bekijk nu de winnende foto!

Dit is een partnerbijdrage. Lees hier wat dit betekent.

Zoom.nl gaat samen met Panasonic op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. In elk van de komende 8 edities van Zoom.nl magazine krijg je via een fotowedstrijd de kans om jouw mooiste foto’s in te sturen, telkens in een ander thema. Elke wedstrijd kiezen we een winnaar die een prachtige camera van Panasonic wint. Voor deze wedstrijd is dat de: Panasonic Lumix DMC-FZ300 met 4K-fotofunctie. Aan het eind van het jaar gaat één van deze 8 winnaars naar huis met de hoofdprijs: een topmodel camera van Panasonic.

De winnaar met de mooiste natuurfoto is…

Bijna 2000 foto’s werden er ingezonden voor de fotowedstrijd, maar het is ons gelukt om de winnende foto te kiezen. Deze prachtige, maar vooral bijzondere foto van Bijke172 is de winnaar van deze wedstrijd! Gefeliciteerd met de winnende foto, Sacha! In deze foto komt alles samen. De blik van het dier is krachtig doordat deze recht in de camera kijkt. De kleuren zijn mooi natuurlijk en de vogels maken het beeld natuurlijk helemaal af. Ook krijgt de foto een geestige lading door de vogels die verstopt zitten in de oren. Kortom, een waardige winnaar!

Prijs

De prijs die zij heeft gewonnen, is de Panasonic Lumix DMC-FZ300 met 4K-fotofunctie ter waarde van €359,-. De FZ300 beschikt over een zoomlens met een bereik van 25 tot 600 mm met f/2.8 over het volledige bereik. De camera is volledig spatwater- en stofbestendig, waardoor het zelfs in de zwaarste omstandigheden nog steeds ultrasnel is. De camera heeft een robuust ontwerp, waardoor het lekker in de hand ligt. Ook beschikt de camera over een 4K-video en -fotofunctie, waardoor je nooit meer het perfecte fotomoment mist.

Ook meedoen met een Panasonic Fotowedstrijd?

Ook meedoen met een Panasonic fotowedstrijd? We zijn nog op zoek naar de mooiste foto’s gemaakt op straat, Heb je nog geen account op Zoom.nl, registreer je dan eerst gratis op www.zoom.nl/registreer. Stuur vervolgens je foto’s in. Deelnemen kan tot en met 1 november 2019. Zorg dat je de foto in de hoogst mogelijke resolutie bewaart. Je hebt t/m 1 november de tijd om maximaal 2 foto’s in te sturen. Stuur jouw mooiste foto(‘s) hier in!

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Fujifilm X-Pro 3 – Ouderwetse achterkant

Zo maak je een creatief vignet in Lightroom