in

Dit is de winnaar van de Panasonic fotowedstrijd ‘Portretfotografie’!


28 september 2020, 09:19

De winnaar van de Panasonic fotowedstrijd ‘Portret’ is bekend! Uit alle inzendingen hebben wij de mooiste portretfoto gekozen. Ben je benieuwd welke foto dit is geworden? Lees dan snel verder!

#brandedcontent – Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Panasonic.

Zoom.nl gaat samen met Panasonic op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. Je krijgt acht keer de kans om via een fotowedstrijd jouw mooiste foto’s in te sturen, telkens in een ander thema. Elke wedstrijd kiezen we een winnaar die een prachtige camera van Panasonic wint. De derde winnaar van de Panasonic fotowedstrijd is bekend en wint de Panasonic LUMIX DMC-TZ100. Aan het eind van het jaar gaat één van deze acht winnaars naar huis met de hoofdprijs: een topmodel camera van Panasonic.

En de winnaar is…

Uit alle inzendingen is de foto van Marcel-Mellema verkozen tot winnaar van de wedstrijd ‘Portret’. Gefeliciteerd Marcel met de winnende foto! Je hebt een prachtig klassiek portret in beeld gebracht. Het lijkt zo uit de vorige eeuw te komen! De blik van het model is indringend en het zachte effect van de foto maakt dat alle aandacht gaat naar haar ogen. De zwart-wit omzetting is een goede keuze bij deze foto. Knap gedaan!

Meedoen

Ook meedoen aan de volgende Panasonic fotowedstrijd? Voor de volgende fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto’s met het thema ‘Natuurfotografie’. Binnenkort zal deze fotowedstrijd live gaan. Houd dus de pagina zoom.nl/fotowedstrijden goed in de gaten.

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Nooit meer keuzestress: zo bekijk en vergelijk je foto’s in Lightroom

Fotodokter: Infrarood fotograferen