in

Dit is de winnaar van de Panasonic fotowedstrijd ‘zwart-wit’!


2 maart 2020, 08:53

Dit jaar gaat Zoom.nl samen met Panasonic op zoek naar de mooiste foto’s van het jaar. Afgelopen maand konden jullie meedoen met de fotowedstrijd met het thema ‘zwart-wit’. Uit meer dan 1000 inzendingen hebben we de winnende foto gekozen! Benieuwd welke foto dat is geworden? Lees dan snel verder.

#brandedcontent – Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Panasonic.

Zoom.nl gaat samen met Panasonic op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. In elk van de komende 8 edities van Zoom.nl magazine krijg je via een fotowedstrijd de kans om jouw mooiste foto’s in te sturen, telkens in een ander thema. Elke wedstrijd kiezen we een winnaar die een prachtige camera van Panasonic wint. Voor deze wedstrijd is dat de Panasonic Lumix DC-TZ95 met 30x optische zoom ter waarde van € 397,-. Aan het eind van het jaar gaat één van deze 8 winnaars naar huis met de hoofdprijs: een topmodel camera van Panasonic.

De winnaar met de mooiste zwart-wit foto is…

Uit meer dan 1000 foto’s is dit de winnende foto van de Panasonic fotowedstrijd ‘zwart-wit’. Gefeliciteerd Jacqueline, met dit prachtige zwart-wit portret ben jij de laatste winnares van de Panasonic fotowedstrijd! Dit liefdevolle portret springt naar voren door de zwarte achtergrond. De blik met de sterke ogen van het kind trekken gelijk je aandacht. Ook is het contrast tussen zwart en wit erg mooi in deze foto, waardoor het portret mooit wordt uitgelicht. Een portret waar je naar blijft kijken!

Prijs

De prijs van deze fotowedstrijd is de Panasonic Lumix DC-TZ95 met 30x optische zoom ter waarde van € 397,-. Deze kleine maar krachtige camera beschikt over een 20,3-megapixel sensor met hoge resolutie, 4K photo en Video, snelle burstopnames en een reeks andere handige functies, wat deze camera tot de ideale reisgenoot maakt. De camera in zakformaat wordt geleverd met LEICA-zoomlens met een bereik van 24-720mm.

Met de winnaar van de Panasonic fotowedstrijd ‘zwart-wit’ hebben we de acht deelnemers voor Foto van het Jaar compleet! Benieuwd naar de andere winnaars? Je vindt de foto’s hier! Binnenkort maken we de winnaar van de Foto van het Jaar bekend!

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Waarom je als fotograaf ook in series moet denken

Stitchen: zo voeg je foto’s samen tot een panorama