in

Dit waren de mooiste foto’s van februari 2024

Er zijn in februari weer enorm veel mooie foto’s geplaatst en wij hebben weer ons best gedaan om de 15 mooiste uit te zoeken. In dit artikel sommen we de 15 mooiste foto’s uit februari 2024 voor je op!

Het nieuwe jaar is weer in volle gang en we hebben haast alle weersomstandigheden wel gezien. Zonneschijn, regen en wind kwamen voorbij. Er waren al best wat warme dagen, waardoor dat er al meer dan genoeg voorjaarsbloeiers te vinden zijn. Er waren in ieder geval genoeg redenen om je camera op te pakken en ermee aan de slag te gaan. Niet zo verbazingwekkend dus dat er in februari weer enorm veel mooie foto’s zijn geplaatst.

De mooiste foto’s van februari 2024

Jullie hebben weer erg je best gedaan de afgelopen maand en er zijn erg veel prachtige foto’s geplaatst. Iedere maand doen wij ons uiterste best om daar de 15 mooiste foto’s van uit te zoeken. Ook deze maand hebben we dat weer geprobeerd. Dat is natuurlijk een haast onmogelijke opgave, er waren immers veel meer mooie foto’s dan 15, maar het is ons gelukt. Bekijk de gehele galerij hier, of klik op de foto hieronder.

februari 2024

Klik op de foto om naar de galerij te gaan


Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Op fotoreis? Ga voorbereid op pad!

Foodfotografie: tips voor de lekkerste foto’s