in

Doe mee met de Fotowedstrijd ‘Dieren’ en win een Panasonic camera!20 juli 2020, 08:42

Zoom.nl gaat samen met Panasonic op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. Stuur nu jouw mooiste dierenfoto’s in en maak kans op een gloednieuwe Panasonic camera! Meedoen? Lees dan snel verder.

Zoom.nl gaat samen met Panasonic op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. Je krijgt acht keer de kans om via een fotowedstrijd jouw mooiste foto’s in te sturen, telkens in een ander thema. Elke wedstrijd kiezen we een winnaar die een prachtige camera van Panasonic wint. Voor deze wedstrijd is dat de: Panasonic Lumix DC-FZ82. Aan het eind van het jaar gaat één van deze acht winnaars naar huis met de hoofdprijs: een topmodel camera van Panasonic.

DOE MEE EN WIN

Meedoen

Voor de volgende fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto’s met het thema
‘Dieren’. Heb je nog geen account op Zoom.nl, registreer je dan eerst gratis op www.zoom.nl/registreer. Stuur vervolgens je foto’s in. Zorg dat je de foto in de hoogst mogelijke resolutie bewaart. Je hebt t/m 14 augustus 2020 de tijd om maximaal 2 foto’s in te sturen.

Prijs

De prijs voor de volgende fotowedstrijd is de Panasonic Lumix DC-FZ82 met 20-1200mm zoomlens ter waarde van € 299,00. De LUMIX FZ82 is een echte allrounder. Voor foto’s dichtbij of ver weg, de FZ82 legt alles haarfijn vast. De camera beschikt over 4K Video en Foto functie, zodat je nooit meer het perfecte moment mist.

DOE MEE EN WIN

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

5 belangrijke basis tips voor paardenfotografie

Je foto klaarmaken voor print: stap voor stap door Lightroom Classic