in

Doe mee met de Fotowedstrijd Dieren en win een Panasonic Lumix DC-FZ82 camera18 maart 2019, 15:32

Zoom.nl gaat samen met Panasonic op zoek naar de mooiste Foto van het jaar.

Zoom.nl gaat samen met Panasonic op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. In elk van de komende 8 edities van Zoom.nl magazine krijg je via een fotowedstrijd de kans om jouw mooiste foto’s in te sturen, telkens in een ander thema. Elke wedstrijd kiezen we een winnaar die een prachtige camera van Panasonic wint. Voor deze wedstrijd is dat de: Panasonic Lumix DC-FZ82. Aan het eind van het jaar gaat één van deze 8 winnaars naar huis met de hoofdprijs: een topmodel camera van Panasonic.

DOE MEE EN WIN

Meedoen

Voor de eerste fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto’s met het thema Dieren. Heb je nog geen account op Zoom.nl, registreer je dan eerst gratis op www.zoom.nl/registreer. Stuur vervolgens je foto’s in. Deelnemen kan tot en met 3 mei 2019. Zorg dat je de foto in de hoogst mogelijke resolutie bewaart. Je hebt t/m 3 mei de tijd om maximaal 2 foto’s in te sturen.

Prijs

De prijs die je kunt winnen is de Panasonic Lumix DC-FZ82, een 18,1 megapixel allround bridgecamera met een zoombereik van 20 mm tot maar liefst 1200 mm en een 4K-video en -fotofunctie ter waarde van € 299,-
Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto’s met het thema “Dieren”. De sluitingsdatum is 3 mei 2019.

DOE MEE EN WIN

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Sigma 56mm 1:1.4 DC DN Contemporary – Ideaal voor karaktervolle beelden

Maak je eigen thuisstudio met het nieuwe Zoom.nl magazine + alles over scherpte, trouwfotografie en lente