in

Doe mee met de Fotowedstrijd ‘Fantastische natuur’7 september 2018, 11:34

Xpozer en Zoom.nl zoeken de meest fantastische natuurfoto’s. Doe mee met deze fotowedstrijd en maak kans op een Xpozer 4-pack!

Fantastische natuur

Als fotograaf ben je altijd op zoek naar de meest fantastische landschappen, dieren en plekken om te fotograferen. Samen met Xpozer gaat Zoom.nl op zoek naar de meest fantastische natuurfoto’s in de breedste vorm. Doe mee en maak kans op een Xpozer 4-Pack t.w.v. €349,95.

Landschappen, dieren, stadsgezichten, onderwaterfoto’s, drone foto’s… de natuur heeft zo veel moois te bieden. Wij zijn benieuwd naar jullie mooiste foto’s van de meest fantastische plekken op deze planeet. Die zijn er immers in overvloed!

Stuur jouw fantastische natuurfoto in en win een Xpozer 4-Pack t.w.v. €349,95.

Wat is een Xpozer 4-Pack?

Als fotograaf maak je meer dan één fantastische foto. Met het Xpozer 4-Pack krijgen al jouw foto’s een kans aan de muur.

Je ontvangt 4 fotoprints en één wisselframe waarmee je ze allemaal aan de muur kunt hangen. Zo kan je van al jouw fantastische foto’s genieten.

Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto’s met het thema “Fantastische natuur”. De sluitingsdatum is 15 oktober 2018.

Doe mee!

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Close-up: hoe stellen we een collectie samen?

Videopreview: De Canon EOS R