in

Doe mee met de Fotowedstrijd ‘Landschap’ en win een Panasonic camera!


22 februari 2021, 09:55

Zoom.nl gaat samen met Panasonic op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. Stuur nu jouw mooiste landschapsfoto’s in en maak kans op een gloednieuwe Panasonic camera! Meedoen? Lees dan snel verder.

Zoom.nl gaat samen met Panasonic op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. Je krijgt acht keer de kans om via een fotowedstrijd jouw mooiste foto’s in te sturen, telkens in een ander thema. Elke wedstrijd kiezen we een winnaar die een prachtige camera van Panasonic wint. Voor deze wedstrijd is dat de: Panasonic LUMIX TZ100. Aan het eind van het jaar gaat één van deze acht winnaars naar huis met de hoofdprijs: een topmodel camera van Panasonic.

DOE MEE EN WIN

Meedoen

Voor de volgende fotowedstrijd zijn we op zoek naar de mooiste foto’s binnen het thema: Landschap. Upload nu jouw mooiste landschapsfoto’s op Zoom.nl en wie weet ben jij wel onze volgende winnaar! Heb je nog geen account op Zoom.nl? Registreer je dan eerst gratis op www.zoom.nl/registreer. Stuur vervolgens je foto’s in via www.zoom.nl/fotowedstrijd. Zorg ervoor dat je de foto in de hoogst mogelijke resolutie bewaart. Je hebt tot en met 26 maart 2021 de tijd om maximaal twee foto’s in te sturen.

Prijs

De prijs voor de Panasonic fotowedstrijd met als thema landschapsfotografie, is de Panasonic LUMIX TZ100 Superzoom camera. Deze camera is een groot avontuur in een klein formaat. Uitgerust met een heldere LEICA zoom lens is de TZ100 zo compact, dat hij overal gemakkelijk mee naartoe te nemen is. Dankzij de krachtige 10x zoom en hoogwaardige 1-inch sensor is het makkelijker dan ooit om je favoriete momenten vast te leggen.

DOE MEE EN WIN

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Zo beheer je de kleuren van een foto: kalibratie en afdrukken

Natuurlijk licht en natuur: zo gebruik je het licht