in

Doe mee met de Fotowedstrijd ‘Met oog voor de wereld ‘ en win een Djoser reischeque van €1500,- .

Samen met Djoser gaat Zoom.nl op zoek naar de meest bijzondere reisfoto’s met als thema: met oog voor de wereld. Doe mee met de fotowedstrijd van reisorganisatie Djoser en maak kans op een reischeque van € €1500,- .

Wat kun je winnen?

Stuur jouw foto, gemaakt op een Djoser-bestemming, waarbij je de bestemming vanuit het oog van Djoser hebt vastgelegd. Denk aan een bijzonder doorkijkje, een ontwakende stad, de pracht van de natuur of een plek buiten de gebaande paden. Op reis leer je nieuwe culturen kennen en kom je op plekken waar je normaal alleen maar van kan dromen. Je maakt dan ook genoeg foto’s van alle bijzondere momenten, maar het zijn er een paar die je het meest bijblijven. Weet jij de bestemming met oog voor de wereld vast te leggen?

Deel dan nu jouw mooiste reisherinnering en maak kans op een reischeque t.w.v. €1500,-

Hoe kun je meedoen?

Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto’s met het thema ‘Met oog voor de wereld’. Heb je nog geen account op Zoom.nl, registreer je dan eerst gratis op www.zoom.nl. Maak een mooie foto (of kies er eentje uit jouw fotoarchief) en stuur deze vervolgens in. Deelnemen kan tot en met 31 mei 2024. Zorg dat je de ingezonden foto in de hoogst mogelijke resolutie achter de hand hebt. Als je tot de genomineerden behoort, krijg je van de redactie namelijk het verzoek om de afbeelding in hoge resolutie op te sturen. Je kunt maximaal twee foto’s insturen voor deze fotowedstrijd.

ALGEMENE VOORWAARDEN

1. De prijs vertegenwoordigt een reischeque ter waarde van €1500,- , te gebruiken voor een reis met reisorganisatie Djoser.

2. Mocht de winnaar een reis willen boeken van meer dan €1500,-, dan dient de winnaar zelf het verschil te betalen.

3. Mocht de winnaar een reis willen boeken die goedkoper is dan de €1500,- die is uitgekeerd in de vorm van een reischeque, dan heeft de winnaar geen recht op uitbetaling van het verschil. Dit verschil kan niet gebruikt worden voor eventuele verplichte toeslagen die niet inbegrepen zijn in de reissom.

4. De prijs moet ingewisseld zijn voor 31 december 2024. De reis moet plaatsvinden voor 31 december 2024.

5. De ingezonden foto’s kunnen gebruikt worden voor marketing doeleinden van Djoser.

6. De winnende foto moet gemaakt zijn in een land waar Djoser naartoe gaat.


Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Bezoek de World Press Photo tentoonstelling

Tips om kikkers en padden te fotograferen