in

Doe mee met de Fotowedstrijd ‘Natuur’ en win een Panasonic camera!5 augustus 2019, 13:06

Zoom.nl gaat samen met Panasonic op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. Stuur nu jouw mooiste natuurfoto’s in en maak kans op een gloednieuwe Panasonic camera! Meedoen? Lees dan snel verder.

Zoom.nl gaat samen met Panasonic op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. In elk van de komende 8 edities van Zoom.nl magazine krijg je via een fotowedstrijd de kans om jouw mooiste foto’s in te sturen, telkens in een ander thema. Elke wedstrijd kiezen we een winnaar die een prachtige camera van Panasonic wint. Voor deze wedstrijd is dat de: Panasonic Lumix DMC-FZ300 met 4K-fotofunctie. Aan het eind van het jaar gaat één van deze 8 winnaars naar huis met de hoofdprijs: een topmodel camera van Panasonic.

DOE MEE EN WIN

Meedoen

Voor de deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto’s met het thema Natuur. Heb je nog geen account op Zoom.nl, registreer je dan eerst gratis op www.zoom.nl/registreer. Stuur vervolgens je foto’s in. Deelnemen kan tot en met 20 september 2019. Zorg dat je de foto in de hoogst mogelijke resolutie bewaart. Je hebt t/m 20 september de tijd om maximaal 2 foto’s in te sturen.

Prijs

De prijs voor de volgende fotowedstrijd is de Panasonic Lumix DMC-FZ300 met 4K-fotofunctie ter waarde van €359,-. De FZ300 beschikt over een zoomlens met een bereik van 25 tot 600 mm met f/2.8 over het volledige bereik. De camera is volledig spatwater- en stofbestendig, waardoor het zelfs in de zwaarste omstandigheden nog steeds ultrasnel is. De camera heeft een robuust ontwerp, waardoor het lekker in de hand ligt. Ook beschikt de camera over een 4K-video en -fotofunctie, waardoor je nooit meer het perfecte fotomoment mist.

DOE MEE EN WIN

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Zo maak je een Rembrandt-verlichting met een lamp!

Het belang van functionele leegte in je foto