in

Doe mee met de Fotowedstrijd Portret en win een Panasonic Lumix DMC-LX15 compactcamera4 juni 2019, 15:29

Zoom.nl gaat samen met Panasonic op zoek naar de mooiste Foto van het jaar.

Zoom.nl gaat samen met Panasonic op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. In elk van de komende 8 edities van Zoom.nl magazine krijg je via een fotowedstrijd de kans om jouw mooiste foto’s in te sturen, telkens in een ander thema. Elke wedstrijd kiezen we een winnaar die een prachtige camera van Panasonic wint. Voor deze wedstrijd is dat de: Panasonic Lumix DMC-LX15 met een F1.4-2.8 lens. Aan het eind van het jaar gaat één van deze 8 winnaars naar huis met de hoofdprijs: een topmodel camera van Panasonic.

DOE MEE EN WIN

Meedoen

Voor de eerste fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto’s met het thema Portret. Heb je nog geen account op Zoom.nl, registreer je dan eerst gratis op www.zoom.nl/registreer. Stuur vervolgens je foto’s in. Deelnemen kan tot en met 9 augustus 2019. Zorg dat je de foto in de hoogst mogelijke resolutie bewaart. Je hebt t/m 9 augustus de tijd om maximaal 2 foto’s in te sturen.

Prijs

De prijs voor de volgende fotowedstrijd is de Panasonic Lumix DMC-LX15 met een F1.4-2.8 lens ter waarde van €499,-. De LX15 combineert een snelle F1.4-2.8 lens met een 1-inch sensor in een zeer compacte body. De camera past gemakkelijk in je broekzak en laat je toe overal creatieve foto’s te nemen. De camera bevat naast een 20,1 megapixel camera, ook een 4k-filmfunctie.

DOE MEE EN WIN

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

6 onontdekte fotografie-locaties in Milaan

Fujifilm X-T30 – Een fraaie APS-C