in

Een nieuwe toevoeging aan Sony’s full-frame lensassortiment: de FE 24-105mm F4 G OSS25 oktober 2017, 17:45

Een nieuw full-frame objectief is geïntroduceerd door Sony: de FE 24-105mm F4 G OSS standaard zoom. Deze compacte lens heeft een brandpuntsafstandbereik van 24 tot 105 mm en levert G Lens-beeldprestaties. Het is een veelzijdige lens welke beschikt over snelle, nauwkeurige en stille autofocusmogelijkheden voor zowel foto- als video-opnamen.

Het nieuwe objectief van Sony biedt scherpte van hoek tot hoek voor het volledige zoombereik en ‘bokeh’ weergaven bij alle brandpuntsafstanden. Deze beeldkwaliteit wordt mogelijk gemaakt door het optische ontwerp met vier asferische lenselementen, waarvan twee type AA lenzen, en drie ED-glaselementen. De lens is uitgerust met Nano AR-coating om schitteringen en spiegelingen te minimaliseren en maakt gebruik van een rond diafragma om ‘bokeh’ te schieten. Ook heeft het objectief een minimale scherpstelafstand van 0,38 meter, wat scherpe close-ups mogelijk maakt.

Om snel bewegende onderwerpen te kunnen volgen heeft de nieuwe standaardzoomlens een DDSSM-systeem, die zorgt voor een snelle, stille en exacte AF. Dankzij dit systeem in combinatie met constant F4-diafragma bij alle brandpuntsafstanden, is de lens geschikt voor zowel foto- als video-opnamen. Het objectief is stof- en vochtbestendig en zal beschikbaar zijn vanaf november voor een prijs van €1.350,-. Meer informatie vindt je op www.sony.nl.

Bekijk ook de nieuwe full-frame camera van Sony: de a7R III.

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

De nieuwste full-frame camera van Sony: de a7R III.

De weekendtips voor deze week!