in

Favoriete foto’s van Mattis van den Bogaard29 juli 2015, 09:40

Elke week bespreekt een Zoom.nl lezer zijn of haar zes favoriete foto’s op Zoom.nl. Vandaag Mattis van den Bogaard.

Spider


(foto: destap)

Ik blijf naar deze foto kijken. Het is een prachtige foto van een danseres. Mooi, met de zwarte achtergrond waardoor de danseres er echt uitspringt. En door de houding van de danseres zit er symmetrie in de foto die een soort abstract beeld geeft, wat me erg aanspreekt. Ik ben eigenlijk ook wel benieuwd hoe deze foto er in zwart-wit uitziet.

Jouw favorieten in de spotlight? Stuur een mail naar redactie@zoom.nl o.v.v. Objectief!

B E A U T I F U L W O R L D – VonJecks Designs –


(foto: jeroenvaneck)

Bij de Photoshopcreaties van deze man wordt je in een fantasiewereld gezogen. Verschillende kinderen maken de wildste avonturen mee met olifanten, giraffen en stokstaartjes. Hij geeft zijn creaties ook een dromerige sfeer waardoor ik kan blijven kijken naar zijn foto’s.

Pornstairs


(foto: Colourbex)

Deze dame komt op de mooiste urbexlocaties. Iets waar ik me in de toekomst met fotograferen ook nog op zou willen richten. Ze weet het verval zeer sfeervol vast te leggen. Tevens heeft ze een voorliefde voor oude vervallen trappen, waarbij deze foto mijn favoriet is. Door de compositie wordt je het beeld ingezogen.

Mother and Child


(foto: ReflectionsFromWithin)

Dit is een foto die me altijd bij is gebleven. Je blik wordt direct naar de ogen van het kindje getrokken die met een indringende blik de lens inkijkt. De stoere tattoo’s van de moeder combineren mooi met de draagdoek en doordat de moeder niet in de lens kijkt en een soort dromerige blik heeft vraag je je af waar ze aan denkt…

Ryu Martial Arts & Fitness


(foto: teisalbers)

Doordat ik zelf een voorliefde heb voor deze sport, is dit een foto die me aanspreekt. Ik vind de emotie die te zien is op het gezicht van de sporter zeer goed vastgelegd. Mooi met de simpele achtergrond waardoor alle aandacht naar de sporter gaat. De stofdeeltjes die te zien zijn door de klap op de bokszak maken de foto af.

Milou is boos!


(foto: Elwin)

Dit is een portret die er door de fraaie scherptediepte en lijnenspel er uitspringt voor mij. Het meisje doet alsof ze boos is en daar is ze wat mij betreft goed in geslaagd. Erg grappig portret en weer eens wat anders dan een portret waar op gelachen wordt.

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Review: Canon EF 50mm f1.8 STM

Verhoog je niveau in 9 stappen