in

Fotowedstrijd Spelen met licht – doe mee en win

Zoom.nl gaat samen met Sirui LED op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. Iedere editie van het blad Zoom.nl krijg je via een fotowedstrijd de kans om jouw mooiste foto’s in te sturen, telkens met een ander thema. Elke wedstrijd kiezen we een winnaar, die met een prachtige prijs naar huis gaat. Na alle wedstrijden gaat een van deze acht winnaars er ook nog eens vandoor met een fantastische hoofdprijs!

Wat kun je winnen?

Spelen met licht is ontzettend leuk! Bijvoorbeeld met reflecties of een lange sluitertijd. Met de B15R-panelen van Sirui LED ben je daarin heel flexibel! Letterlijk zelfs, want je buigt ze alle kanten op. Je kiest daarbij uit daglicht, warm licht en alle kleuren die je kunt bedenken. De winnaar ontvangt 2x het B15R RGB-paneel. Ook doen we er 2 Sirui lampstatieven bij. Deze prijs heeft een waarde van 283 euro.

Meer informatie: https://siruishop.nl/

De tweede en derde prijs is een Zoom Academy online fotografiecursus naar keuze. 

Hoe kun je meedoen?

Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto’s met het thema ‘Spelen met Licht’. Heb je nog geen account op Zoom.nl, registreer je dan eerst gratis op www.zoom.nl. Maak een mooie foto (of kies er eentje uit jouw fotoarchief) en stuur deze vervolgens in. Deelnemen kan tot en met 9 juli 2024. Zorg dat je de ingezonden foto in de hoogst mogelijke resolutie achter de hand hebt. Als je tot de genomineerden behoort, krijg je van de redactie namelijk het verzoek om de afbeelding in hoge resolutie op te sturen. Je kunt maximaal twee foto’s insturen voor deze fotowedstrijd.


Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Fujifilm GFX100S II en 500mm F5.6

FLIR Scout TKx warmtebeeldcamera