in

Ga gratis met Zoom.nl mee naar Parijs voor unieke Nikon workshop!


28 februari 2018, 13:16

We gaan iets bijzonders doen: in het teken van Nikon Learn & Explore reizen we met drie Zoomers naar Parijs, om daar een unieke workshop te volgen van topfotograaf Little Shao! Tijdens de shoot testen we de nieuwste Nikon objectieven en verkennen we de stad. Wil jij tussen 20-22 maart gratis mee naar Parijs, inclusief vervoer, eten & drinken en overnachting? Geef je dan nu op!

Dit is een partnerbijdrage. Lees hier wat dit betekent.

Wat gaan we doen?

Als je een objectief echt goed wilt testen, moet je natuurlijk naar een prachtige fotogenieke locatie, en wat is er nou mooier dan de binnenstad van Parijs?! In samenwerking met Nikon bieden we daar een unieke workshop aan van topfotograaf Little Shao, die ons gaat leren hoe je bijzondere portretfoto’s maakt:

Foto @ Little Shao

Parijs verkennen

We volgen niet alleen zijn workshop op een prachtige locatie, er is ook ruimte om zelf met verschillende Nikon objectieven rond te lopen in de stad. Zo kun je de nieuwste Nikon objectieven echt goed aan de tand voelen! Uiteraard worden de resultaten van de Little Shao workshop en de reis ook in Zoom.nl gepubliceerd!

Hoe kun je mee?

Om tussen 20 en 22 maart gratis met ons mee te kunnen naar Parijs heb je nodig:

  • – Een Nikon spiegelreflexcamera
  • – Een Zoom.nl account
  • – Enige ervaring met fotograferen
  • – We verwachten een geschreven review van de objectieven die je ter plekke test

Als je wordt gekozen om mee te gaan, ontvang je hier uiterlijk vrijdag 9 maart bericht van. De workshop wordt gegeven in het Engels.

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Handige tips voor portretfotografie – Een overzicht

De resultaten van de Zoomnl uitdaging: Winterlandschappen fotograferen