in

Ga mee met Zoom.nl op urbex-avontuur – Geef je nu op!15 september 2017, 15:31

Voor in de komende editie van Zoom.nl gaan we op urbex-avontuur en lopen we mee met urbex- en portretfotograaf Wil Crooymans, op een geheime locatie in België! Wil jij mee op dit urbex-avontuur op vrijdag 29 september? Geef je dan nu op en wie weet ontvang je van ons een uitnodiging!

Er is haast geen spannender fotografie-genre dan urbexfotografie: op jacht naar bijzondere, vervallen locaties, waar de tijd jarenlang stil heeft gestaan. Op Zoom.nl zien we dagelijks prachtige foto’s voorbij komen en wordt het tijd om zelf ook op pad te gaan!

Speciaal voor in Zoom.nl 10 gaan we op vrijdag 29 september mee met urbex- en portretfotograaf Wil Crooymans, die op bijzondere wijze urbexfotografie met portretfotografie combineert.

Op een nog geheime locatie in België gaan we aan de slag om unieke urbex portretfoto’s te maken! Wil je mee op avontuur? Geef je dan hieronder op:

* Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om (zie onze privacy-verklaring) en melden je aan voor onze nieuwsbrief en voor aanbiedingen van Zoom.nl. Je kunt je hier altijd weer voor afmelden.

Urbex avontuur in Zoom.nl 10

Als je bij de selectie zit, ontvang je uiterlijk woensdag 20 september een uitnodiging.


Foto’s © Wil Crooymans

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Hoe breng je structuur in je fotoarchief?

5 belangrijke tips voor Bruiloftsfotografie