in

Gezocht: de mooiste fotolocaties van Canada

Voor een artikel in Zoom.nl magazine zijn we op zoek naar de mooiste (onontdekte) fotolocaties in Canada en daar hebben we jouw hulp bij nodig. Stuur jouw foto en verhaal in en maak kans op publicatie in het magazine!

Canada is een land van prachtige, wilde natuur en een hoop wildlife. Je vindt er beren, elanden en ook walvissen en orca’s. Naast de schitterende natuur, heeft het land ook een paar indrukwekkende steden, zoals Toronto en Ottawa. Het land is voor toeristen erg goed te bereiken en er wordt behoorlijk wat gereisd.

Voor een artikel in Zoom.nl magazine zijn wij op zoek naar de mooiste locaties van Canada, het liefst een onontdekt pareltje dat de meeste mensen nog niet kennen. Ben jij al eens in Canada geweest en heb jij een prachtige locatie in gedachten? Deel ze met ons! Hieronder leggen we je uit hoe.

Canada

Foto: ColinBaxPhotography

Jouw foto en verhaal in Zoom.nl magazine?

Wil je met je foto in het blad? Stuur dan een mail met de foto in hoge resolutie als .jpg-bijlage naar tess@zoom.nl. Vermeld ook wat extra informatie bij de foto, waaronder:

  • De naam van de locatie en eventueel het adres of, mocht je die toevallig hebben, de geografische coördinaten van waar de foto is genomen
  • De exif gegevens van de foto (sluitertijd, diafragma, iso, brandpuntsafstand en de gebruikte camera)
  • Het verhaal achter de foto, misschien een of meerdere leuke tips?
  • Je voor- en achternaam
  • Je Zoom.nl gebruikersnaam
  • Het Zoom.nl linkje naar de foto

Heb je meerdere foto’s? Geen zorgen, je hoeft je niet te beperken tot één foto! Je kunt tot en met 1 september 2021 je foto insturen. Als jouw foto en verhaal gekozen worden nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

We zijn heel benieuwd naar jullie mooiste foto’s!

Canada

Foto: EdwinMooijaard – ISO 100 · ƒ/22 · 10s · 16mm

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Heidetips in Nederland: op zoek naar het paarse goud

10 tips om nieuwe fotolocaties te ontdekken