in

Gezocht: ervaren Lightroom of Photoshop gebruikers9 februari 2021, 14:09

Weet jij veel van Photoshop of Lightroom? Vind jij het leuk om vragen over fotografie te beantwoorden en feedback te geven op foto’s? Zoom Academy is op zoek naar moderators die vragen over Photoshop of Lightroom willen beantwoorden om zo anderen verder te helpen. Lijkt dit je leuk en wil je weten welke voordelen er voor jou aan zitten? Lees dan snel verder.

Aanmeldformulier onderaan de pagina

Onze community van Zoom Academy cursisten is groot, heel groot. En samen is jullie kennis enorm. Jullie kunnen elkaar dus helpen. Hoe? Door vragen te stellen als je iets wilt weten, maar ook door vragen te beantwoorden van mede-cursisten en feedback te geven op foto’s bij opdrachten. Want door actief deel te nemen aan de community tijdens het volgen van een cursus leert iedereen van elkaar.

Wie zoeken we?

Om te zorgen dat alle vragen daadwerkelijk beantwoord worden, zoeken wij enthousiaste fotografen die het leuk vinden om een actieve rol te gaan spelen in de community. Je helpt anderen door vragen te beantwoorden en feedback te geven op opdrachten in de community. Met name voor de expertise fotobewerking (Lightroom en Photoshop) zoeken we nog moderators.

Wat is de Zoom Academy community?

De community is een soort forum waar alle vragen die cursisten in de cursus stellen verzameld worden. Ook kunnen cursisten na het maken van een praktijkopdracht het resultaat delen om daar feedback op te krijgen van anderen in de community.

Heb je al een account op Zoom Academy? Dan kun je hier alvast een indruk krijgen van de community-pagina: ga naar community pagina. Je ziet alleen de vragen uit de cursussen die je zelf ook volgt.

Heb je nog geen Zoom Academy account, maak dan eerst een gratis account aan op www.zoomacademy.nl.


Foto: Sabine van Gorp

Wat vragen we?

Je wordt gekoppeld aan alle cursussen die passen bij jouw expertise zodat je anderen goed kunt helpen. Het is de bedoeling dat je regelmatig kijkt of er nieuwe berichten of vragen zijn zodat iedereen een reactie krijgt. Uiteraard word je daarbij geholpen door ons en de andere moderators.

Voordelen voor jou

Uiteraard krijg je een leuke verrassing voor je inzet. Maar het is ook belangrijk dat je het leuk vindt om te doen. Zo mag je om te beginnen een gratis Zoom Academy cursus of een van onze andere producten uitzoeken. Op den duur zullen wij je steeds meer betrekken en belonen voor je inzet.

Kun jij je hierin vinden? Meld je dan snel aan!

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Macrofotografie: dit zijn je benodigdheden

Creatieve objectieven: zo ga je aan de slag met een fisheye