in

Gezocht: fotografeer de Melkweg en sterren met Zoom.nl!

Voor een artikel in Zoom.nl magazine gaan we samen met jou op pad om de Melkweg en sterren te fotograferen! Op 7 of 14 juni gaan met een klein groepje fotografen naar het Lauwersmeer, waar we midden in de nacht mogen fotograferen om de Melkweg en de sterren vast te leggen. Jij kan hierbij zijn! Lees in dit artikel hoe je kans maakt om mee te mogen.

Foto: PeterTulner – ISO 5000 · ƒ/1.8 · 15s · 14mm

Fotograferen in de nacht is niet makkelijk. Heb jij altijd al eens de sterrenhemel willen fotograferen, maar weet je niet goed hoe je hiermee aan de slag gaat? Dan is dit jouw moment! Samen met andere Zoomers gaan we in de nacht van 7 of 14 juni op pad om te proberen om de sterren te fotograferen. Ga je mee, dan worden jouw foto’s ook gepubliceerd in het magazine!

melkweg

Foto: avdmeulen

Jouw sterrenfoto’s in Zoom.nl magazine

Samen leren is leuker dan alleen, daarom gaan we voor een artikel in Zoom.nl met een paar Zoomers naar het Lauwersmeer om te leren hoe je de sterren fotografeert. Van deze excursie schrijven we een artikel en daarbij plaatsen we ook jouw foto’s!

Wil jij graag mee? Stuur dan een mail naar tess@zoom.nl en vertel waarom het jou geweldig lijkt om mee te gaan! Vermeld in je mail ook de volgende zaken:

  • Voor- en achternaam
  • Contactgegevens
  • Woonplaats
  • Apparatuur (met name of je een statief hebt en welk objectief je mee zou nemen)
  • Zoom.nl accountnaam

In de week van 20 mei ontvangen de geselecteerde deelnemers persoonlijk bericht via mail of telefoon.

melkweg

Foto: twanaartsphotography – ISO 12800 · ƒ/2 · 8s · 14mm


Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Tips voor het fotograferen van de zonsopkomst en zonsondergang

Diafragma – De optimale scherpte voor je onderwerp