in

Gezocht: onontdekte fotolocaties in België

We gaan graag op bezoek bij onze zuiderburen. Niet zo gek ook, want België is een prachtig land waar veel te ontdekken valt. Voor een artikel in Zoom.nl magazine zijn we daarom op zoek naar de mooiste en onontdekte fotolocaties van België. Ken jij een mooie locatie in België? Stuur deze dan in en maak kans op publicatie in het magazine!

Locaties zoals Antwerpen en de Hoge Venen kennen we inmiddels allemaal wel. Toch zijn er ook nog een hele hoop minder bekende locaties in België te vinden. Ken jij zo’n locatie? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor een artikel in Zoom.nl magazine zijn wij namelijk op zoek naar de mooiste en onontdekte fotolocaties van België.

België

Foto: henri-vertessen

Jouw foto in Zoom.nl magazine!

Ken jij een mooie, onontdekte fotolocatie in België en wil je graag met je foto in Zoom.nl magazine? Stuur dan een mail met de foto in hoge resolutie als .jpg-bijlage naar tess@zoom.nl. Vermeld ook wat extra informatie bij de foto, waaronder:

  • De naam van de locatie en eventueel het adres of, mocht je die toevallig hebben, de geografische coördinaten van waar de foto is genomen
  • De exif gegevens van de foto (sluitertijd, diafragma, iso, brandpuntsafstand en de gebruikte camera)
  • Het verhaal achter de foto, misschien een of meerdere leuke tips?
  • Je voor- en achternaam
  • Je Zoom.nl gebruikersnaam
  • Het Zoom.nl linkje naar de foto

Heb je meerdere foto’s? Geen zorgen, je hoeft je niet te beperken tot één foto! Je kunt je foto tot en met 9 juni 2024 insturen. Als jouw foto en verhaal gekozen worden, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

We zijn benieuwd naar jullie mooiste foto’s!

België

Foto: Nelita


Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Tips voor het fotograferen van bruggen

Bezoek World Press Photo en laat je portfolio beoordelen!