in

GoPro Hero7 – Black, Silver en White!


4 oktober 2018, 12:41

GoPro presenteert de nieuwe Hero7 actioncam modellen, en wel in drie variaties: Black, Silver en White. Dat zijn niet alleen verschillende kleuren, maar ook verschillende uitrustingsniveaus.

Van buiten lijken de nieuwe Hero7 modellen op hun voorganger, de Hero6. Alleen de kleurstelling verschilt, maar onderhuids zijn ze wel degelijk vernieuwd.

GoPro Hero7 Black

De GoPro Hero7 Black is het nieuwe vlaggenschip. De camera vertoont grote overeenkomsten met de Hero6, maar de speciale GP1 chip binnenin is herontworpen en er is een grotere hoeveelheid RAM-geheugen ingebouwd. De Hero7 Black filmt in 4K met 60 frames per seconde, in 2.7K met maximaal 120 fps, en in 1080p HD tot 240 fps. De 12 megapixel foto’s worden in RAW opgeslagen en er is een ‘SuperPhoto’ HDR modus aanwezig. Het belangrijkste is echter de verbeterde stabilisatie, die GoPro nu HyperSmooth noemt. Volgens GoPro’s is deze stabi de beste ooit…

Silver en White

De HERO7 Silver lijkt op de Hero7 Black, maar heeft geen display aan de voorzijde. Van binnen is het een verbeterde HERO6 Black met 4K video bij 30 fps en de camera maakt 10 megapixel foto’s. Helaas is de hypersmooth stabi van de Hero7 Black niet aanwezig. De HERO7 White tenslotte, is een budgetmodel. 10 Megapixel foto’s en 1080p HD-video bij 60 fps zijn de specificaties. Er is dus geen 4K aanwezig!

Prijzen en beschikbaarheid

De GoPro Hero7 black kost € 429,-, de Silver kost € 329,- en de White kost € 219,-. Ze zijn leverbaar vanaf eind september.
www.gopro.com

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Preset Installatie-instructies Photoshop CC

Prime lenzen deel 1: de 50mm