in

Julia’s Zoom.nl Vlog (7) – Paddenstoelenzoomdag + SAMSUNG WINACTIE!5 november 2017, 18:30

Altijd al eens willen zien hoe het er aan toe gaat bij de redactie van Zoom.nl? Dat kan! Julia neemt je iedere week mee in een kijkje achter de schermen bij Zoom.nl. Dit is Julia’s Zoom.nl weekvlog nummer 7!

Cursus paddenstoelenfotografie

Ter ere van het 1 jarig bestaan van de Zoom Academy geven wij een gratis cursus Paddenstoelenfotografie weg. De cursus is te activeren via de actiecode: herfst en vind je hier. Let op deze code is beperkt geldig.

De komende 15 weken gaat Julia op pad met haar camera en laat ze je zien hoe het er aan toe gaat bij de redactie van Zoom.nl. De afgelopen week heeft Julia zich niet bezig gehouden met een challenge, maar is zij een dag mee geweest met de Paddenstoelenzoomdag! Benieuwd hoe dat was? Bekijk dan nu de video! Er zit trouwens een toffe winactie verbonden aan deze video, dus kijk hem snel!

Lijkt het je leuk om op de hoogte te blijven van de wekelijkse vlogs en andere video’s over fotografie? Abonneer dan op het YouTube kanaal van Zoom.nl en mis geen enkele nieuwe video op ons kanaal. Veel kijkplezier

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

De mooiste Zoom.nl Foto’s van de Week – Week 44

Het Perfecte Plaatje Thuisopdracht tip – Maak een vrolijke wenskaart van je dier!