in

Leren fotograferen met een flitser: bekijk onze videoserie op YouTube

In deze korte videoserie legt fotograaf en docent Jeroen Jazet uit hoe je een flitser kunt inzetten voor je fotografie. Hierbij laat hij verschillende opstellingen zien, van het flitsen buiten met daglicht tot binnen met meerdere flitsers. Als laatste gaat hij dieper in op de verschillen tussen een studioflitser en een reportageflitser. Bekijk in dit artikel onze videoserie die we hebben geüpload op ons YouTube kanaal!

Zo maak je een glamourportret buiten

In deze video legt fotograaf Jeroen Jazet uit hoe je buiten een glamourportret maakt met een flitser en een reflectiescherm.

Flitslicht en beweging combineren

In deze video legt fotograaf Jeroen Jazet uit hoe je beweging en flitslicht kunt combineren. Hierbij maakt hij gebruik van een lange sluitertijd, en bevriest hij de beweging van het model met het flitslicht.

Een effectlicht gebruiken op je model

Je model van achteren belichten met een flitser? Fotograaf Jeroen Jazet geeft verschillende manieren om het effectlicht toe te passen.

Verschillende typen flitsers: reportage- versus studioflitser

Wat zijn de verschillen tussen een reportageflitser en een studioflitser? In deze video gaan we dieper in op de verschillen, en de voor- en nadelen van de twee soorten.

Abonneer op ons YouTube kanaal

Wil je op de hoogte blijven van onze video’s op YouTube? Abonneer dan op ons kanaal, en klik op het belletje om een notificatie te krijgen als er weer een video online staat!

Meer over flitsen

Ook op onze website delen we tips over het gebruiken van een flitser. Zo kun je in dit artikel meer leren over het gebruiken van reportageflitsers, en geven we in dit artikel tips over flitsen met studioflitsers. Wil je daarnaast nog beter het licht leren beheersen? Volg dan onze cursus ‘Lichttraining met Michiel Fischer’ op Zoom Academy.


Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

De beste steden om carnaval te fotograferen (+ tips!)

Canon RF 800mm en 1200mm