in

Lightpainting – Zoom Academy Live | Schrijf je nu gratis in!3 december 2020, 17:49

Tijdens een van de kortste dagen van het jaar gaan we met Zoom Academy iets bijzonders doen! Zo aan het einde van het jaar is het dé perfecte tijd om in het donker allemaal toffe dingen doen met licht. We gaan namelijk een livestream doen over lightpainting en staalwolfotografie! Dus wees er digitaal bij, vier met ons het einde van het jaar en leer alles over lightpainting!

Wil jij leren over wat er allemaal komt kijken bij het maken van een spetterende staalwol foto? Samen met fotograaf Cor van der Waal nemen we je mee door het stappenplan van lightpainting, en laten we je live zien hoe je een spectaculaire staalwolfoto maakt!

Op donderdag 17 december om 19:30 gaan we live vanuit een buitenlocatie en nemen we je stap voor stap mee met het maken van lightpainting foto’s.

Leer alles over lightpainting

Wil jij ook leren hoe je veilig en op een creatieve manier aan de slag kunt met staalwol en lightpainting? Geef je dan op voor deze livestream! Op 17 december gaat fotograaf Cor van der Waal vanaf 19:30 samen met jullie alles doornemen wat je moet weten over lightpainting.


Foto: Cor van der Waal · Fotografiecor

Probeer het later zelf met ons stappenplan

Als je je hebt aangemeld voor de livestream ontvang je voor aanvang van de livestream het stappenplan om zelf ook veilig met staalwol aan de slag te gaan. Kijk rustig mee en probeer het later eens zelf uit. De link die je per mail ontvangt kan je ook gebruiken om de livestream op een ander moment nog eens te kijken.

Stel je fotografie-vragen en help andere fotografen

Heb je een fotografie-gerelateerde vraag? Dan kun je die live stellen tijdens de uitzending. Fotograaf Cor van der Waal en Zoom.nl redacteur Michelle Ruwen zijn aanwezig om ze in de uitzending te beantwoorden. Daarnaast is ook de rest van de Zoom.nl redactie in de chat aanwezig!

Weet je zelf veel van fotografie of lightpainting en help je graag anderen? Je bent van harte welkom om in de chat ook te helpen met het beantwoorden van vragen. Op die manieren leren we met z’n allen van elkaar!

Schrijf je nu in

Deelname aan de livestream is gratis. Om je van een plek te verzekeren kun je nu naar onze aanmeldpagina gaan. Je ontvangt dan automatisch een mail van ons met een link naar de livestream. Je kunt onze livestream over Bewerken in Photoshop bekijken via je smartphone, tablet, laptop of desktop pc.

Ga naar de aanmeldpagina!

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Camera’s voor kinderen om kennis te maken met fotografie

Importeren in Lightroom