in

Lightroom Workflows door Pro’s – Zoom Academy Live | Schrijf je nu gratis in!21 januari 2021, 09:23

Wil jij leren bewerken in Lightroom zoals een professioneel fotograaf dat kan? Wij gaan samen met pro fotograaf Martijn Kort op 28 januari vanaf 19:30 laten zien hoe hij zijn foto’s bewerkt. Je kunt weer gratis digitaal meedoen en de inschrijvingen zijn nu geopend!

Professionele fotografen gebruiken Lightroom om de puntjes op de i van hun stijl en creativiteit te zetten. Ze zetten de uitgebreide mogelijkheden van het programma volledig naar eigen hand, om keer op keer hun werk naar een hoger niveau tillen. En tijdens de volgende Zoom Academy LIVE vertelt professioneel fotograaf Martijn Kort over zijn bewerkingsproces: zoals het bewerken van een HDR- en architectuurfoto.

Wil jij meer leren over hoe je een HDR foto kunt bewerken in Lightroom, en wat wel en niet werkt bij HDR fotografie? In deze livestream laat fotograaf Martijn Kort zien hoe je de perfecte HDR bewerking maakt. Daarnaast gaat hij een architectuurfoto bewerken, en uitleggen hoe je een frisse belichting en mooie kleuren creëert.

Op donderdag 28 januari om 19:30 nemen we je mee door het bewerkingsproces van een professioneel fotograaf. Geef je nu op voor deze gratis livestream!

Doe mee met de workshops

Wil jij ook leren hoe je de perfecte HDR bewerking maakt in Lightroom? En wil je leren hoe een professioneel fotograaf zijn foto’s bewerkt? Geef je dan op voor deze livestream! Op 28 januari gaat fotograaf Martijn Kort vanaf 19:30 samen met jou aan de slag met twee complete bewerkingssessies:

HDR
De onderstaande foto van de Amsterdamse grachten is op het eerst gezicht een wat vlakke foto. Martijn gaat laten zien hoe hij meerdere opnames van dit beeld samenvoegt als HDR foto, en hij laat zien wat wel en niet goed werkt bij HDR fotografie.

Architectuur
Het bewerken van een architectuurfoto kan op veel manieren. In deze workflow laat Martijn zien hoe je van een simpele foto een beeld maakt met heldere en frisse kleuren. Hiervoor gaat hij aan de slag met het HSL-paneel in Lightroom.

Voor · Een van de opnames die wordt samengevoegd als HDR beeld tijdens de livestream. Deze foto is gemaakt door Martijn Kort.

Ontvang vooraf de RAW-bestanden

Als je je hebt aangemeld via deze aanmeldpagina ontvang je voor de start van de livestream de RAW-oefenbestanden die we gaan gebruiken om later zelf mee aan de slag te gaan.

Na · Het resultaat van de HDR samenvoeging door Martijn Kort.

Stel je fotografie-vragen en help andere fotografen

Heb je een fotografie-gerelateerde vraag? Dan kun je die live stellen tijdens de uitzending. Fotograaf Martijn Kort en Zoom.nl redacteur Michelle Ruwen zijn aanwezig om ze in de uitzending te beantwoorden. Daarnaast zijn ook professionele fotografen Ellen van den Doel, Evely Duis en ook de rest van de Zoom.nl redactie in de chat aanwezig!

Weet je zelf veel van fotografie of Lightroom en help je graag anderen? Je bent van harte welkom om in de chat ook te helpen met het beantwoorden van vragen. Op die manieren leren we met z’n allen van elkaar!

Het architectuurbeeld waar Martijn Kort tijdens de livestream mee aan de slag gaat.

Schrijf je nu in

Deelname aan de livestream is gratis. Om je van een plek te verzekeren kun je nu naar onze aanmeldpagina gaan. Je ontvangt dan automatisch een mail van ons met een link naar de livestream. Je kunt onze livestream over Workflows in Lightroom door Pro’s bekijken via je smartphone, tablet, laptop of desktop pc.

Ga naar de aanmeldpagina!

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Spoedcursus: Stilleven

Nikon Z 6 II – Duidelijke verbeteringen