in

live lezersreisverslag vanuit Canada DEEL 2 | Paradijs voor wildlife-fotograferen | door GoCanada en Air Transat11 oktober 2018, 08:33

De twee winnaars van de Zoom/GoCanada lezersreis zijn nog steeds in Canada en zijn vandaag op fotojacht geweest naar grizzlyberen. Zijn ze gespot? Zie het hier.

Inmiddels zijn Larissa en Dick van Vancouver Island overgestoken naar het vasteland van Canada. Vanaf het pittoreske dorpje Lund zijn ze met een boot naar ruim 2 uur varen afgezet bij een totaal afgelegen en van de buitenwereld afgesloten wildernislodge, de Humfray Lodge.
Vanaf deze prachtig locatie zijn ze vanmorgen met de boot afgezet in een gebied waar grizzlyberen zouden moeten voorkomen.
Ook deze keer werd het wachten beloond, het resultaat zijn onderstaande beelden:


(foto: Dick van Duijn)


(foto: Larissa Rand)


(foto: Dick van Duijn)


(foto: Larissa Rand)

Over GoCanada

GoCanada is hèt startpunt voor een bijzondere Canada-reis. Als echte Canada-liefhebbers vertellen ze graag meer over dit prachtige en indrukwekkende land! Je kunt er dan ook niet alleen terecht voor het boeken van verschillende reizen, maar ook voor algemene tips en tricks over het land zelf. Waar zitten de mooiste fotografielocaties? Welke camperverhuurder moet ik hebben? Wanneer en waar zie ik de Grizzlies, zonder dat ze op m´n schouder kunnen tikken? Waar is die rustieke camping aan dat meer? Allemaal vragen die GoCanada moeiteloos beantwoordt! Kijk op www.gocanada.nl voor meer informatie.

Over Air Transat

Je reis naar Canada begint bij Air Transat!
Air Transat is de nummer 1 vakantieluchtvaartmaatschappij van Canada. Het vliegt naar 60 bestemmingen in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en het Midden Oosten, biedt binnenlandse vluchten in Canada aan en vervoert jaarlijks ca. 4,5 miljoen passagiers. De maatschappij heeft Montreal als thuisbasis waar 3.000 personen werken.
Vanuit 26 steden in Europa (onder andere Amsterdam en Brussel) biedt Air Transat directe vluchten aan naar 5 bestemmingen in Canada: Toronto, Montreal, Quebec, Vancouver en Calgary.

Air Transat biedt 2 reisklassen aan boord: Club en Economy en in beide klassen betreft dit een all-inclusive product met bagage, maaltijd en entertainment.
Voor meer informatie bezoek www.airtransat.nl voor meer informatie.

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Expertuitdaging: Sfeervolle schemeringen

Spelen met het licht bij macrofotografie