in

Nieuw fotografieboek: Natuurfotografie in Lightroom (tijdelijk met korting)

Met Zoom.nl Academy presenteren we vandaag ons nieuwste boek: Natuurfotografie in Lightroom 2024 door Tom Reuvers. Niet alleen leer je met dit boek de fijne kneepjes van Lightroom, het is ook helemaal gericht op natuurfotografie!

Dit houdt in dat Tom verder gaat dan gebruikelijk bij het bewerken van natuurfoto’s. Hij behandelt alles, van kleurrijke en dynamische ruige landschappen tot wildlife, vogels en macrofotografie. Daarbij duikt Tom in geavanceerde bewerkingstechnieken, zoals het gebruik van speciale kleurbereikmaskers, gestapelde lokale selecties en de perfecte ruisverwijdering (per onderwerp).

En zoals altijd geldt ook nu: je krijgt de oefenbestanden erbij om zelf alle stappen mee te kunnen doen. Tot slot gaan we ook uitgebreid in op de laatste technieken in Lightroom, zoals het nieuwe kleurbeheer via de ‘Puntkleurtechniek’, Vage Lens, en een geavanceerde manier van verscherpen (per soort natuurfoto).

Kortom: dit boek is alles wat je nodig hebt om véél meer uit je natuurfoto’s te halen! Daarnaast is het met 180 pagina’s ook ideaal als naslagwerk.

Maar we gaan nog een stap verder. Naast de workflows van Tom Reuvers nemen we ook een kijkje bij natuurfotografen Jelle Canipel (reisfotografie), Peter Tulner (landschap), Roy Poots (bosfotografie) & Robert Smits (onderwater). Zij laten zien hoe ze hun eigen stijl van nabewerken toepassen in de praktijk.

Hoewel alles duidelijk en stap voor stap beschreven wordt, bevat ‘Natuurfotografie in Lightroom’ ook complexe bewerkingen, aangeduid met verschillende niveaus. Ben je pas net begonnen in Lightroom? Bekijk dan ook onze Lightroom Encyclopedie, gericht op beginners.

Tijdelijk kun je het boek met korting kopen van € 59,95 voor € 39,95.

Het gaat hier om een exclusieve pre-order actie, het boek wordt verzonden op 17 november 2023.

Dit boek bevat 180 pagina’s.

Wat je gaat leren in “Natuurfotografie in Lightroom 2024” door Tom Reuvers:

  • De fijne kneepjes van Lightroom, specifiek voor natuurfotografie.
  • Bewerkingstechnieken voor diverse soorten natuurfoto’s zoals landschappen, wildlife, vogels en macrofotografie.
  • Geavanceerde bewerkingen zoals kleurbereikmaskers, lokale maskers en ultieme ruisverwijdering.
  • Praktische stappen met bijgeleverde oefenbestanden om zelf aan de slag te gaan.
  • Kennis van de nieuwste technieken in Lightroom zoals Puntkleurtechniek, Vage Lens en Ruisverwijdering met AI.
  • Inzicht in de nabewerkingstechnieken van verschillende natuurfotografen zoals Jelle Canipel, Peter Tulner, Roy Poots en Robert Smits.
  • Handvatten voor het ontwikkelen van een eigen stijl van nabewerken.
  • Inzicht in complexere bewerkingen, aangeduid met verschillende niveaus. 


Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Zoom.nl magazine editie 10 2023 is uit!

De toekomst van fotografie en AI volgens Adobe