in

Nieuwe livestream Photoshop (+ terugkijken Lightroom)

Afgelopen donderdagavond hebben we weer een zeer leerzame Zoom Academy LIVE mogen organiseren over Lightroom. Lightroom heeft namelijk een flinke update gehad, met belangrijke nieuwe features, waaronder de Puntkleur-techniek, Vage Lens en meer! Onze Lightroom docent Tom Reuvers legde dit tijdens deze Zoom Academy LIVE haarfijn uit.

Deze Lightroom 2024 livestream is opgenomen en kun je exclusief als abonnee van Zoom Academy terugkijken op de pagina Livestreams op Zoomacademy.nl
Ben je nog geen abonnee dan kun je dat nu tijdelijk met 50% korting worden.

Dit was de laatste livestream die we openbaar hebben uitgezonden. De volgende livestream hebben we ook al weer gepland op vrijdag 1 december om 19:30. Dat is de Masterclass Photoshop voor Fotografen door Adobe-docent Rob de Winter. Deze livestream is exclusief toegankelijk voor abonnees van Zoom Academy, zodat we veel ruimte hebben voor vragen en interactie.

Tijdens deze exclusieve Zoom Academy LIVE: Photoshop Masterclass gaan we twee uur lang in op de belangrijkste technieken die je moet kennen. We richten ons op het gebruik van Photoshop voor fotografen: welke tools heb jij nodig om je foto’s te perfectioneren?

Deze livestream kun je volgen als abonnee (je ontvangt dan tijdig een uitnodiging) of je kunt een los ticket kopen.

Koop dus nu alvast je ticket of word abonnee (tijdelijk met 50% korting).

Zoom Academy Masterclass Photoshop 

Er zijn de afgelopen tijd zoveel bijzondere updates geweest, die voor iedere fotograaf heel handig en bruikbaar zijn. Waaronder:

•  Generatief vullen & uitbreiden met AI

•  Tool Verwijderen voor storende elementen

•  Contextuele taakbalk voor snel & makkelijk werken

•  Nieuwe neural filters voor spectaculaire resultaten met één klik

•  Perfecte selecties maken met één klik

•  Eenvoudig lagen en maskers maken

En het mooie is: al deze functies zijn simpeler dan ooit om te gebruiken. Je moet ze alleen net even weten te vinden. De snelste manier om het te leren is simpelweg door mee te kijken met iemand die het voordoet.

Photoshop Masterclass LIVE

Daarom organiseren we in samenwerking met Adobe docent Rob de Winter de exclusieve Zoom Academy LIVE: Photoshop Masterclass op vrijdag 1 december om 19:30! Hierin gaan we twee uur lang in op de belangrijkste technieken die je moet kennen. We richten ons op het gebruik van Photoshop voor fotografen: welke tools heb jij nodig om je foto’s te perfectioneren? Uiteraard kun je al je vragen live stellen en ontvang je de oefenbestanden om zelf stap voor stap mee te doen. Ook kun je de uitzending daarna rustig onbeperkt terugkijken.

Exclusief voor Abonnees

Dit Zoom Academy LIVE evenement is exclusief gratis voor Zoom Academy abonnees. Alle abonnees krijgen automatisch een uitnodiging om zich in te schrijven. Ben je nog geen lid? Dan is dit het moment! Speciaal ter gelegenheid van deze livestream kun je een jaarabonnement met 50% korting nemen, voor slechts € 49,99 (in plaats van € 99,99)!

Je krijgt dan niet alleen toegang tot deze exclusieve Masterclass, je hebt dan nog veel meer voordeel! Wat dacht je van:

•  Toegang tot alle toekomstige Zoom Academy LIVE evenementen, inclusief onbeperkt terugkijken

•  70+ online fotografiecursussen

•  50% korting op álle boeken in Zoom Academy

•  Exclusieve Zoom Academy Presetpakketten voor Lightroom

Kortom: de ideale manier om jezelf als fotograaf te ontwikkelen! Abonneer je nu met korting, (tijdelijk) voor slechts € 49,99 voor een jaar!

Liever alleen een los ticket voor de Masterclass? Bestel deze online voor €29,95

💡 Interactieve online training

Samen met Rob gaan we aan de slag met een reeks oefenbestanden, die je voor aanvang van de Masterclass ontvangt.

🤝 Adobe docent Rob de Winter

Als officieel gecertficeerde Adobe docent weet Rob als geen ander hoe hij het programma het beste aan je kan uitleggen: stap voor stap, met alle ruimte voor vragen! Twee uur lang neemt hij je helemaal mee door het programma.

👥 Gericht op fotografen

Wij richten ons in deze Masterclass specifiek op de technieken die essentieel zijn voor fotografen: retoucheren, uitbreiden, makkelijke selecties, slim genereren, werken met aanpassingslagen en meer.

🎥 Kijk onbeperkt terug!

Live kan het allemaal snel gaan, daarom vinden we het belangrijk dat je na afloop op je eigen gemak alles terug kunt kijken. Je houdt dan ook toegang tot de cursus waarin deze Masterclass gegeven is, met alle informatie en oefenbestanden bij elkaar verzameld.

🌿 Geschikt voor elk niveau

Rob begint bij de basis, en gaat daarna pas door met moeilijkere onderwerpen. Hierdoor is het een toegankelijke Masterclass voor elk niveau, maar gaan we wel steeds verder de diepte in.


Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Adobe Photoshop en Premiere Elements 2024

Thuisstudio: creëer je eigen wereld