in

Oproep: Komt jouw portretfoto in ons nieuwe cursusboek?


8 oktober 2020, 14:33

Achter de schermen wordt er hier hard gewerkt aan een nieuw Zoom Academy-cursusboek: Workflows in Lightroom Basis. En daar hebben we jouw hulp bij nodig. Stuur je mooiste portretfoto in (in RAW-formaat) en maak kans op publicatie in het boek!

In het aankomende cursusboek leer je sneller en beter werken in Lightroom. Met diverse workflows, gericht op uiteenlopende takken van fotografie, laten we zien hoe je snel en eenvoudig het maximale uit je foto’s haalt. Ook leer je hoe je je fotobibliotheek slim kunt ordenen: zo vind je je foto’s in een oogwenk terug, zelfs als je al duizenden foto’s geïmporteerd hebt!

Voor een van de workflows in het boek zoeken we een indrukwekkende portretfoto. Ben jij bedreven in portretfotografie? Dan is dit je kans. Stuur je mooiste portretfoto(‘s) in en wie weet komt jouw plaat in het nieuwe cursusboek!


Foto: Ha-Ve

Wil je met je foto in het boek? Stuur dan een Wetransfer met het RAW-bestand van je portretfoto naar sweller@reshift.nl. Controleer wel eerst of ook de geportretteerde akkoord gaat met plaatsing van de foto in ons cursusboek. Vermeld ook wat extra informatie bij de foto, waaronder:

  • – Noem in je bericht het woord: ‘portretcursus’
  • – De exif-gegevens van de foto (sluitertijd, diafragma, iso, brandpuntsafstand en de gebruikte camera
  • – Je voor- en achternaam
  • – Je Zoom.nl gebruikersnaam
  • – De naam van de geportretteerde (het model).

Je kunt tot en met 13 oktober je foto insturen. Als je foto gekozen wordt, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

We zijn heel benieuwd naar jullie mooiste portretfoto’s!

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

De 8 mooiste fotolocaties om te fotograferen in: Groningen

Basiscursus Flitstechniek – Hoe werkt flitsen nou eigenlijk?