in

QUIZ: wat weet jij van winterfotografie?

De winter is nog in volle gang. Afgelopen maand viel in verschillende delen van het land een dun laagje sneeuw en er is grote kans dat er nog meer kou onderweg is. Meer dan genoeg reden dus om jouw kennis over winterfotografie te testen! In dit artikel hebben we daarom een korte quiz over winterfotografie voor je opgesteld.

Wij van Zoom.nl zijn er natuurlijk vooral om jou iets te leren over fotografie. Op ons platform kun je dagelijks content en artikelen over fotografie vinden. We bieden je dus een hoop informatie en zijn dan ook benieuwd naar wat jij van die informatie je in je op hebt genomen. Om dat te testen, hebben we een korte quiz voor je gemaakt. We wisselen wat moeilijkere vragen en wat makkelijkere vragen met elkaar af, wees dus niet bang om mee te doen! We plaatsen regelmatig een quiz over verschillende onderwerpen. Ben je benieuwd naar de andere quizzen? Die kun je hier vinden!

Meer leren over winterfotografie? Volg dan de Zoom Academy cursus Fotograferen in de Winter!

Nog gauw wat lezen over winterfotografie?

Wil meedoen aan de quiz, maar wil je eerst nog gauw even wat lezen over winterfotografie? Geen probleem, wij hebben een lijstje met handige artikelen voor je opgesteld. We zijn er in de eerste plaats immers om jou iets te leren. Let wel op, want het hoeft natuurlijk niet zo te zijn dat je alle antwoorden op de vragen ook in onderstaande artikelen kunt vinden.

Doe mee met de quiz over winterfotografie!

Hieronder kun je de quiz vinden die we voor je hebben gemaakt. Als je begint met de quiz, moet je eerst je naam invullen. Dat hoeft natuurlijk niet je echte naam te zijn als je dat niet fijn vind. Heb je je naam ingevuld, dan klik je op ‘Doe nu mee’, waarna je nog een keertje op ‘Volgende’ kunt klikken. Als je dat gedaan hebt, kun je ook nog een avatar kiezen, dat is een icoontje dat voor je naam komt te staan in de eindresultaten. Ben je hiermee klaar, dan klik je op ‘Doe mee’, waarna de quiz begint.

Voor alle vragen die je goed beantwoord krijg je punten, maar het draait ook om snelheid. Geef je dus een goed antwoord, maar doe je er erg lang over, dan krijg je minder punten dan wanneer je erg snel een goed antwoord invult. Aan het eind van de quiz krijg je een scorelijst te zien. Je kunt daarop vervolgens zie hoe goed jij het hebt gedaan, wat je totaal aantal punten is en wie er in de top drie staan. Je kunt niks winnen met deze quiz, maar het is natuurlijk wel erg leuk om je kennis met die van anderen te vergelijken! Daarbij geven wij je toestemming om lekker op te scheppen bij vrienden en familie als je in de top drie komt te staan 😉

Check de galerij vol winterfotografie!

Ga je binnenkort aan de slag, maar wil je eerst nog wat inspiratie opdoen? Check dan de galerij Winter, vol prachtige winterfoto’s! Klik op de galerijtitel of op de foto hieronder om naar de galerij te gaan.

winterfotografie

Klik op de foto om naar de galerij te gaan!


Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Komeet fotograferen? Dat kan misschien deze week!

Fotowedstrijd de opdracht: Stilleven