in

Sigma introduceert 14mm F1.4 DG DN lens

Sigma heeft de 14mm F1.4 DG DN lens aangekondigd, ontworpen voor systeemcamera’s. De 14mm lens heeft een maximaal diafragma van F1.4.

Sigma 14mm F1.4 DG DN

Sigma 14mm F1.4 DG DN Sigma presenteert de 14mm F1.4 DG DN, de eerste prime lens van 14mm met een maximaal diafragma van F1.4, speciaal ontworpen voor systeemcamera’s. Deze lens, met zijn extreem brede beeldhoek en goede lichtsterkte, is ontworpen voor astrofotografie en het vastleggen van de sterrenhemel.

Scherpte en autofocus

Deze lens is samengesteld uit 19 elementen verdeeld over 15 groepen, waaronder SLD-, FLD- en asferische glaselementen. Deze opbouw zorgt voor een geavanceerde aberratiecorrectie en heldere, scherpe beelden. Bovendien is de lens uitgerust met een High-response Linear Actuator voor razendsnelle en uiterst nauwkeurige autofocus.

Behuizing

De behuizing van de Sigma 14mm F1.4 DG DN, gemaakt van aluminium en Thermally Stable Composite, is stof- en spatwaterbestendig. Dit maakt deze lens perfect voor nachtelijke outdoor fotografie en gebruik in ruwere omstandigheden. De lens zal vanaf 23 juni verkrijgbaar zijn voor een adviesprijs van €1699.

Belangrijkste eigenschappen van de Sigma 14mm F1.4 DG DN:

  • 14mm brandpuntafstand
  • Maximaal diafragma van F1.4
  • Opgebouwd uit 19 elementen in 15 groepen, inclusief SLD-, FLD- en asferische glaselementen
  • High-response Linear Actuator voor snelle en nauwkeurige autofocus
  • Stof- en spatwaterbestendige behuizing


Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Zo organiseer je een portfolioshoot!

Snel exporteren in Lightroom door je eigen gebruikersvoorinstellingen