in

Stuur jouw mooiste architectuurfoto’s in en maak kans op een Panasonic camera!


4 december 2019, 08:46

Zoom.nl gaat samen met Panasonic op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. Stuur nu jouw mooiste architectuurfoto’s in en maak kans op een gloednieuwe Panasonic camera! Meedoen? Lees dan snel verder.

Zoom.nl gaat samen met Panasonic op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. In elk van de komende 8 edities van Zoom.nl magazine krijg je via een fotowedstrijd de kans om jouw mooiste foto’s in te sturen, telkens in een ander thema. Elke wedstrijd kiezen we een winnaar die een prachtige camera van Panasonic wint. Voor deze wedstrijd is dat de: Panasonic Lumix DMC-LX15 met een F1.4-2.8 lens ter waarde van €499,-. Aan het eind van het jaar gaat één van deze 8 winnaars naar huis met de hoofdprijs: een topmodel camera van Panasonic.

DOE MEE EN WIN

Meedoen

Voor de zesde fotowedstrijd zijn we op zoek naar de mooiste foto’s met het thema ‘Architectuur’. Upload jouw mooiste architectuurfoto’s op Zoom.nl en wie weet ben jij wel onze volgende winnaar! Heb je nog geen account op Zoom.nl? Registreer je dan eerst gratis op www.zoom.nl/registreer. Stuur vervolgens je foto’s in via www.zoom.nl/fotowedstrijd. Zorg ervoor dat je de foto in de hoogst mogelijke resolutie bewaart. Je hebt tot en met 8 februari 2020 de tijd om maximaal twee foto’s in te sturen.

Prijs

De prijs voor de volgende fotowedstrijd is de Panasonic Lumix DMC-LX15 met een F1.4-2.8 lens ter waarde van €499,-. De LX15 combineert een snelle F1.4-2.8 lens met een 1-inch sensor in een zeer compacte body. De camera past gemakkelijk in je broekzak en laat je toe overal creatieve foto’s te nemen. De camera bevat naast een 20,1 megapixel camera, ook een 4k-filmfunctie.

DOE MEE EN WIN

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Landschapsfotografie voor beginners

De beste composities voor architectuurfotografie