in

Stuur jouw mooiste landschapsfoto’s in en maak kans op een Panasonic camera!


21 oktober 2019, 09:56

Zoom.nl gaat samen met Panasonic op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. Stuur nu jouw mooiste landschapsfoto’s in en maak kans op een gloednieuwe Panasonic camera! Meedoen? Lees dan snel verder.

Zoom.nl gaat samen met Panasonic op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. In elk van de komende 8 edities van Zoom.nl magazine krijg je via een fotowedstrijd de kans om jouw mooiste foto’s in te sturen, telkens in een ander thema. Elke wedstrijd kiezen we een winnaar die een prachtige camera van Panasonic wint. Voor deze wedstrijd is dat de: Panasonic Lumix TZ100, volgens Panasonic de ultieme reisgenoot ter waarde van €449,-. Aan het eind van het jaar gaat één van deze 8 winnaars naar huis met de hoofdprijs: een topmodel camera van Panasonic.

DOE MEE EN WIN

Meedoen

Voor de vijfde fotowedstrijd zijn we op zoek naar de mooiste foto’s met het thema ‘Landschap’. Upload jouw mooiste landschapsfoto’s op Zoom.nl en wie weet ben jij wel onze volgende winnaar! Heb je nog geen account op Zoom.nl? Registreer je dan eerst gratis op www.zoom.nl/registreer. Stuur vervolgens je foto’s in via www.zoom.nl/fotowedstrijd. Zorg ervoor dat je de foto in de hoogst mogelijke resolutie bewaart. Je hebt tot en met 13 december 2019 de tijd om maximaal twee foto’s in te sturen.

Prijs

De prijs voor de volgende fotowedstrijd is de Panasonic Lumix TZ100, volgens Panasonic de ultieme reisgenoot ter waarde van €449,-. De camera beschikt over een krachtige 10x zoom en hoogwaardige 1-inch 10-Megapixel MOS sensor. Daarnaast beschikt de camera over een Leica DC Elmarit lens met een bereik van 25-250mm. Hierdoor is het gemakkelijk om je favoriete reismomenten vast te leggen.

DOE MEE EN WIN

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Photoshop Basis: Kleur, contrast en helderheid

Basistechnieken: Scherpte en beweging