in

Stuur jouw mooiste straatfoto’s in en maak kans op een Panasonic camera!10 september 2019, 07:53

Zoom.nl gaat samen met Panasonic op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. Stuur nu jouw mooiste natuurfoto’s in en maak kans op een gloednieuwe Panasonic camera! Meedoen? Lees dan snel verder.

Zoom.nl gaat samen met Panasonic op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. In elk van de komende 8 edities van Zoom.nl magazine krijg je via een fotowedstrijd de kans om jouw mooiste foto’s in te sturen, telkens in een ander thema. Elke wedstrijd kiezen we een winnaar die een prachtige camera van Panasonic wint. Voor deze wedstrijd is dat de: Panasonic Lumix DC-TZ95 met 30x optische zoom ter waarde van € 397,-. Aan het eind van het jaar gaat één van deze 8 winnaars naar huis met de hoofdprijs: een topmodel camera van Panasonic.

DOE MEE EN WIN

Meedoen

Voor de vierde fotowedstrijd zijn we op zoek naar de mooiste foto’s met het thema ‘Straat’. Upload jouw mooiste straatfoto’s op Zoom.nl en wie weet ben jij wel onze volgende winnaar! Heb je nog geen account op Zoom.nl? Registreer je dan eerst gratis op www.zoom.nl/registreer. Stuur vervolgens je foto’s in via www.zoom.nl/fotowedstrijd. Zorg ervoor dat je de foto in de hoogst mogelijke resolutie bewaart. Je hebt tot en met 1 november 2019 de tijd om maximaal twee foto’s in te sturen.

Prijs

De prijs voor de volgende fotowedstrijd is de Panasonic Lumix DC-TZ95 met 30x optische zoom ter waarde van € 397,-. Deze kleine maar krachtige camera beschikt over een 20,3-megapixel sensor met hoge resolutie, 4K photo en Video, snelle burstopnames en een reeks andere handige functies, wat deze camera tot de ideale reisgenoot maakt. De camera in zakformaat wordt geleverd met LEICA-zoomlens met een bereik van 24-720mm.

DOE MEE EN WIN

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

De ogen corrigeren van een model in Lightroom

5 tips om de perfecte herfstkleuren in je foto naar boven te halen