in

Video: Lightroom Ontwikkelen: gebruik maken van Voorinstellingen12 maart 2015, 13:28

Tien weken lang geeft Mark de Rooij een videocursus over Adobe Lightroom, zodat jij slimmer gebruik kunt maken van alle mogelijkheden in dit fotobewerkingspakket.

Deze week vertelt Mark de Rooij hoe je in Adobe Lightroom gebruik maakt de Voorinstellingen om je foto’s snel te bewerken in de Lightroom Ontwikkelmodule. In een voorinstelling staan een aantal standaard bewerkingsinstellingen opgeslagen die je over een serie foto´s kunt toepassen. Ook kun je zelf voorinstellingen maken en opslaan.

Aflevering gemist:
week 1: Slimme verzamelingen maken.
week 2: Kleurlabels gebruiken
week 3: Spuitbus gebruiken om te ordenen

Volgende week zal Mark vertellen hoe je het uitsnede raster aanpast in de Ontwikkelmodule.

avatar lazyload

Mark de Rooij is al vanaf jonge leeftijd bezig met fotografie waarbij (stedelijke) landschappen en architectuur zijn voorkeur hebben. In 2011 heeft hij zijn bedrijf De Rooij Fotografie opgericht en is Mark zich gaan richten op het geven fotografie workshops en online cursussen over fotografie en fotobewerking. Hiermee draagt hij zijn enthousiasme en passie voor fotografie over en stimuleert hij anderen om het maximale uit de camera te halen.
Wil je graag meer leren over Adobe Lightroom. Mark helpt jou graag verder met deze online video Cursus over Adobe Lightroom .

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Fotograferen met beschikbaar licht

Hoe maak je mooie foto’s van de zonsverduistering? 6 tips!