in

Waar loop jij tegenaan in Lightroom? Laat onze Lightroom expert ernaar kijken!


9 oktober 2020, 11:09

Heb je een brandende vraag over de bewerking van een van je foto’s in Lightroom? Dan is dit een unieke kans! Upload je foto met de vraag die je hebt, en misschien wordt hij door onze Lightroom expert Tom Reuvers voor je bewerkt! Je kunt hier gratis aan deelnemen.

Hoe krijg je de lijnen van een gebouw ook alweer kaarsrecht als ze niet allemaal gelijklopen? Of net die ene vlek die je maar niet goed wegkrijgt, de lucht die niet helemaal naar voren komt, of nog erger: ruis in je foto waar je maar niet vanaf komt!

Allemaal typische problemen waar fotografen mee te maken krijgen in Lightroom, en dat is begrijpelijk: het programma kent zoveel mogelijkheden, dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Stuur je foto in naar onze expert

Daar willen we fotografen op Zoom.nl graag mee helpen, door een unieke mogelijkheid te bieden.

Heb je een vraag in Lightroom en krijg je iets in je foto net niet helemaal goed voor elkaar? Stuur die dan in door hem te uploaden op Zoom.nl met de tag ‘lightroomvraag’. Zet je vraag in de beschrijving, en misschien zie je de foto wel terug tijdens de aankomende Lightroom Livestream en laat expert Tom Reuvers het antwoord zien op je vraag!

Deelname hierin is helemaal gratis, evenals de Lightroom Livestream zelf.


Foto: Eva Bos

Lightroom Workflow Livestream

Tijdens de livestream op dinsdag 13 oktober 19:30 gaan we je alles leren over Lightroom. We geven je als fotograaf en Lightroom-gebruiker een reset. Er zijn zóveel mogelijkheden in het programma, dat we bij de basis gaan beginnen. Dat lichten we toe aan de hand van drie complete workflows. Daarnaast gaan we dus misschien wel met jouw foto aan de slag!

Deelname is gratis en je kunt je momenteel nog opgeven om een digitale plek te reserveren. Meld je nu aan.


Foto: Eva Bos – Voor


Foto: Eva Bos – Na

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Creatieve macrofotografie: minifiguren in de grote wereld

7 handige tips voor website fotografie