in

Website update Zoom.nl: terug naar waar je was

Achter de schermen blijven we werken aan de nieuwe website van Zoom.nl. Vandaag presenteren we met trots twee nieuwe functionaliteiten. Dit maakt het bekijken van foto’s op Zoom.nl nog leuker, makkelijker en leerzamer! Lees snel verder.

Terug naar waar je was

De eerste wijziging is er een waar veel mensen om hebben gevraagd en eigenlijk onmisbaar is. Zodra je door een lijst met foto’s bladert en een foto aanklikt om deze groot te bekijken, dan kun je vanaf nu weer teruggaan naar de plek in de lijst met foto’s waar je was gebleven. Je begint dus niet meer bovenaan de lijst, maar gaat verder bij de foto die je hebt aangeklikt. Dit werkt vanuit iedere plek op de site, het maakt dus niet uit of je door de foto’s van iemands profiel bladert of de lijst met populaire foto’s bekijkt.  

Foto’s bekijken op basis van exif

De tweede nieuwe functionaliteit is een interessante voor fotografen die meer willen leren over wat bepaalde instellingen met een foto doen. Zo kun je vanaf nu onder de foto op een van de instellingen klikken, bijvoorbeeld diafragma F 1,8. Je krijgt dan alle foto’s op Zoom te zien, die ook met deze instelling zijn gemaakt. Dit werkt voor ISO, diafragma, sluitertijd en brandpuntsafstand. 

Maar ook kun je op cameramerk of cameramodel of objectief klikken. Je krijgt dan alle foto’s te zien die ook gemaakt zijn met dezelfde camera of objectief.

Als extraatje hebben we deze functie ook bij de locatie van een foto toegevoegd. Zo kun je dus ook met 1 klik alle foto’s gemaakt op een bepaalde locatie bekijken. 

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Op pad in de natuur: zo fotografeer je stadsparken

Canon RF 14-35mm F4L IS USM