in

Weekendtips – Kerstparade, Fototentoonstelling en Kerst in het Spoorwegmuseum!7 december 2017, 11:39

Deel jouw weekendplannen met ons in de reacties! Wij geven je deze tips voor aankomend weekend.

Fototentoonstelling Look. J. Boden

In Hotel Trusten in het Brabantse Willemstad presenteert kunstenaar Look. J. Boden zijn nieuwe werk ‘Everyting is Image’. De tentoonstelling is vanaf zaterdag 9 december te bezoeken. De fotograaf heeft een verhalende stijl en heeft daarmee ook al heel wat prijzen binnengesleept. Met zijn nieuwe expositie laat hij het verhalende aspect voor het eerst over aan de kijker met het thema ‘alles is imago’.

SBS Kerstparade

In Eindhoven vindt sinds negen jaar weer eens de SBS Kerstparade plaats! Op zondag 10 december trekt een kerststoet de stad door. De parade zal om 18:30 beginnen en er zullen een aantal bekende Nederlanders meedoen, bekend van SBS 6. De kerststoet is gratis toegankelijk!

ArjanSijtsma

Allerhande Kerstfestival in het Spoorwegmuseum

Ook dit jaar wordt het magische Spoorwegmuseum in Utrecht weer omgetoverd tot Allerhande Kerstfestival. Je kunt hier onder andere inspiratie opdoen voor het kerstdiner en meedoen aan workshops, maar ook veel lekkers proeven! Zowel in als rondom het museum is het een en al Kerst, er valt dus ook veel te fotograferen!

Amsterdam Light My Ride Parade

Door Amsterdam-West trekt zondag 10 december een vrolijke stoet aan verlichte fietsen en andere voertuigen voor de Amsterdam Light Parade. De parade is een soort ode aan verlichting op de fiets en brengen dit tot een hoger niveau. Lampjes, bloemen en kerstverlichting op fietsen, eenwielers en longboards. De optocht begint om 17:00 en je kunt zelfs ook meefietsen op je eigen, natuurlijk wel versierde, fiets!

Strandexcursie

Door de harde wind van de afgelopen tijd is er veel drijvend materiaal aangespoeld op stranden. Bezoek de strandexcursie op zaterdag 9 december en leer over de dieren die in zee leven en wanneer en waarom ze aanspoelen op het strand, zoals boormossels die in drijvend hout zitten! De excursie vindt plaats bij Katwijk aan Zee, om 13:30, en is gratis en voor alle leeftijden.

RemonvanderZwaag

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Drie last-minute Sinterklaascadeaus waar je elke fotografieliefhebber blij mee maakt!

Fotograferen bij weinig licht | Praktische tip voor beginners