in

Zoom Academy LIVE: Macrofotografie in de Natuur – Meld je nu aan!

Wil jij van natuurfotograaf Daan de Vos leren hoe je de mooiste macrofoto’s kunt maken? Schrijf je dan nu in voor Zoom Academy LIVE workshop op 31 mei om 19:30! Duik samen met ons de praktijk in. Wat heb je nodig? Waar moet je zijn in de natuur? Wat zijn de beste instellingen en hoe krijg je gegarandeerd een spectaculair resultaat? Verzeker je van een plek en meld je gratis aan via de knop hieronder:

Wat: Zoom Academy LIVE – digitale workshop ‘Macrofotografie in de Natuur’

Wanneer: Vrijdag 31 mei om 19:30

Waar: Digitaal te volgen op elk apparaat (instructies volgen na aanmelding)

Deelname is gratis.

Wat ga je leren?

We hebben de digitale workshop in drie onderdelen verdeeld: 

1. Wat heb je nodig? 

Een kort overzicht van de apparatuur die je minimaal moet gebruiken om spectaculaire macrofoto’s te maken. We belichten verschillende technieken, van tussenringensets tot voorzetlenzen, macro-objectieven en de accessoires voor in het veld. Geen zorgen: je hebt geen dure apparatuur nodig om volledig mee te doen met deze workshop. Daan zal laten zien dat je ook met minimale middelen grootse resultaten kunt behalen.

2. Macrofotografie in de natuur: waar, wat en wanneer?

‘Jij hebt wel geluk!’ krijgt Daan de Vos vaak te horen, zoals bij de foto boven dit artikel. Maar, hij heeft een geheim: natuurlijk komt er altijd een beetje geluk bij kijken, maar 80% zit in de voorbereiding. Waar moet je precies staan voor die ene libelle bij de opkomende zon? Hoe weet je waar die zon precies opkomt? En hoe zoek je naar dieren in de natuur? In het tweede gedeelte zal Daan dit aan de hand van spectaculaire voorbeelden laten zien.

3. Macrolocaties van Nederland

In het derde gedeelte doen we iets bijzonders. Aan de hand van 10 locaties bespreken we met Daan hoe, wat en waar je de mooiste foto’s in Nederland kunt maken. Gericht op macrofotografie in combinatie met unieke flora en fauna. De 10 locaties hebben we op een overzichtelijke kaart verzameld, die we delen met iedereen die zich heeft ingeschreven voor de livestream. Je ontvangt hem namelijk na afloop gratis als PDF in je mail. 

Geschikt voor elk niveau!

Ben je net begonnen met fotografie? Geen zorgen, alles wordt in de livestream rustig uitgelegd. Een groot deel van Daans presentatie gaat over de natuur leren kennen, om unieke kansen te creëren voor jou en je camera. Voor de gevorderden onder ons: Daan zal zeker ook dieper ingaan op nieuwe trends en slimme DIY trucs om unieke resultaten te krijgen! Oftewel: er zit voor ieder iets nieuws en inspirerends in.

Wie is Daan de Vos?

Daan de Vos is een bekende natuur- en macrofotograaf. Hij combineert zijn kennis van de natuur met unieke, creatieve invalshoeken om de mooiste foto’s te maken. Soms door te improviseren in het veld, maar vaak door precies te weten wáár en op welk moment hij er moet zijn. Zijn foto’s zijn niet alleen prachtig, maar vertellen ook vaak een verhaal. Ook staat Daan bekend om zijn toegankelijke en praktische workshops. Zowel in met een groepje in het veld, als digitaal via artikelen in Zoom.nl en natuurlijk tijdens Zoom Academy LIVE! Hieronder vind je een kleine greep uit zijn prachtige portfolio:


Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Werken met Photoshop – Huidtinten verbeteren

Tuinvogels fotograferen doe je zo!