in

Zoom Academy Next | Schrijf je nu in voor het online event!


25 februari 2021, 10:20

Kies je volgende stap in fotografie! Op 9 en 10 april organiseren we een uniek online fotografie evenement: Zoom Academy Next! Een tweedaags event met meer dan 32 workshops, en de kaartverkoop is nu geopend!

Volg twee dagen lang live workshops, lezingen en masterclasses van de beste fotografen uit het vak, veilig en comfortabel vanuit je eigen huis. Alle sessies vinden online plaats, zonder dat je hoeft in te leveren op de ervaring van een real life event. Stel je eigen programma samen uit meer dan 32 interactieve sessies, breng een bezoekje aan de digitale beursvloer, stel vragen en laat je inspireren door de experts op het fotografiegebied van jouw voorkeur.

Kies je eigen route, zonder één moment te missen

Twee dagen lang voorzien we jou van inspiratie, educatie en interactieve live-fotografie. Je bepaalt zelf welke sessies je live wilt volgen, door af te stemmen op een van onze vier interactieve livestreams binnen de online evenementomgeving. In ons programma zie je in één oogopslag welke sessies op ieder moment plaatsvinden. Vind je het lastig om te kiezen? Geen probleem, we zorgen dat alle sessies later ook terug te kijken zijn.

Gratis cursus Cameratechniek

Bij jouw ticket voor Zoom Academy Next, krijg je nu gratis toegang tot de cursus cameratechniek t.w.v € 29,95! Deze cursus helpt je om meer controle over je beelden te krijgen, waardoor fotograferen nog leuker wordt! De cursus bestaat uit een gedeelte voor beginnende en gevorderde fotografen, waardoor er voor iedereen iets te leren valt. Je kunt direct starten met de cursus, zodra je jouw ticket hebt gekocht.

Een unieke beleving, mis het niet!

9 & 10 april van 16:00 tot 21:00 uur
Begin maar vast met aftellen!

Ga voor meer informatie en tickets naar www.zoomacademy.nl/next

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Sigma 28-70 F2.8 DG DN | Contemporary – Werkpaard voor E- en L-Mount

Creatieve objectieven: zo ga je aan de slag met een vintage objectief