in

Zoom.nl weekendtips 14/15 oktober!12 oktober 2017, 16:00

Ga jij dit weekend voor de autosport, pompoenen of chocolade?

Chocoladefestival Hattem

Ben je een foodfotografieliefhebber óf hou je gewoon heel erg van chocolade? Bezoek dit weekend dan het Chocoladefestival in Hattem in Overijssel. Op zaterdag 14 oktober staat het vestigingsstade voor de tiende keer in het teken van chocolade, dus er is een jubileum om te vieren. Je kunt genieten van chocolade-kunst, het zelf maken van chocola en uiteraard het opeten van heel veel chocola. Het festival vindt tussen 11:00 en 17:00 plaats en is gratis toegankelijk. Kijk voor meer informatie op de website van het Chocoladefestival!
Melissa14

Ontdek trekvogels

Vlakbij Zwolle, in de Vreugderijkerwaard, kun je samen met een boswachter op pad om trekvogels te ontdekken. Het schijnt een drukte van jewelste te zijn met doortrekkers, blijvers en opvetters in de natuur. Ben je dus een liefhebber van vogelfotografie of wil je eens een prachtige wandeling maken door de natuur met je camera? Wees er dan snel bij want er zijn nog maar een beperkt aantal plekken beschikbaar gedurende deze wandeling! Je kunt je via deze link opgeven! De kosten voor deze wandeling zijn tussen de 4 en 8 euro.
ArjanSijtsma

Pompoendagen in Asten

Van 14 tot en met 22 oktober vinden rondom het Museum Klok & Peel in Asten weer de Pompoendagen plaats. Alle soorten en maten pompoenen zullen te bewonderen zijn. Er worden workshops georganiseerd, je kunt pompoensoep proeven en de museumtuin en het bos zijn aangekleed door vrijwilligers in thema’s zoals Mondriaan en Dutch Design. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Museum Klok & Peel.
Carla34

André Kertész in Foam

In Foam Amsterdam wordt van 15 september tot en met 10 januari 2018 de tentoonstelling Mirroring Life van de bekende Amerikaanse fotograaf André Kertész gepresenteerd. De fotograaf staat bekend om zijn vermogen om van ongebruikelijke composities een nieuwe werkelijkheid te creëren. Plan je bezoek op de website van Foam en maak er een dagje uit van!

14&15 oktober: NASCAR Whelen Euro Series

Circuit Zolder maakt zich op voor de belangrijke BELCAR-race tijdens de NASCAR Whelen Euro Series. Ben je een sportwagenfanaat en fotograaf? Ga dan naar het circuit en maak een prachtige sportreportage van deze spannende race!
Anomalie

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Expertuitdaging: portretfotografie in de regen

De magie van Photoshop